Uncharted 4: A Thief's End PC için nereden alınabilir?

Bölge kısıtlaması olsa zaten belirtirlerdi üstüne basa basa. Hiçbir ibare bulunmadığına göre de sorun olmaz diye düşünüyorum. Humble Bundle'dan oyun alan birçok kişi var, sıkıntı yaşayanı da görmedim.
Zaten hayır kurumlarına bağış yaparak bedava oyunlar alabildiğimiz bir yer değil mi? Bir ara 10 dolar bağışa içinde Mafia 1 Definitive Edition'da bulunan 10 oyunluk paket vermişlerdi diye hatırlıyorum?

@ecannar hocamın verdiği key 300TL'ye denk geliyor haberiniz olsun. Yani daha ucuz şu anda.

@ecannar hocam bu arada ikinci el alım satım kategorisinde konu açarsanız elinizdeki keyi rahatça satarsınız diye düşünüyorum. İkinci El Alım Satım İlanları kategorisi:

Son düzenleme:
@ecannar hocamın verdiği key 300TL'ye denk geliyor haberiniz olsun. Yani daha ucuz şu anda.

@ecannar hocam bu arada ikinci el alım satım kategorisinde konu açarsanız elinizdeki keyi rahatça satarsınız diye düşünüyorum. İkinci El Alım Satım İlanları kategorisi:
hocam çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve tavsiyeniz için. Fakat muhtemelen profilim orada ilan açmak için yeterli değil sanırsam, sayfayı görüntüleyemiyorum.

hocam çok teşekkür ediyorum destekleriniz ve tavsiyeniz için. Fakat muhtemelen profilim orada ilan açmak için yeterli değil sanırsam, sayfayı görüntüleyemiyorum.
500 mesaj ve 1 yıllık hesap zorunluluğu var hocam. Ben sizin mesaj sayınıza bakmadan attım direkt.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı