Uncharted 4 PC'ye geliyor!

Eğer getireceklerse önceki oyunları da getirmeleri lazım, adam yıllarca Pc'de oyun oynamış , bir anda "Bak bu Nathan,bu da sevgilisi bak şu adam da var hikayede yeri çok önemli , sen onu bilmiyorsun ama olsun" sadece Uncharted 4'ü getirmek biraz saçma olur gibi :D
 
Uzaklardaki ışığa bakıp umudumuzu yitirmeyeceğiz. Bakın! İstedik, inandık Unch4 geldi. Sıra GoW'da! Haydi aslanlarım!
 
Serinin diğer oyunlarıyla bir bağlantısı yok mu Uncharted 4'ün? Eğer varsa niye serinin en son oyunu geliyor PC'ye? İlk oyunlar gelse daha mantıklı olmaz mıydı?
 
Hocam meraktan soruyorum DualShock 4 ile herhangi farklı kolun arasında ne fark var aynı keyfi verir mi başka gamepadler?
Vermez olur mu, ilk üç oyun zaten PS3 koluyla oynanıyordu. Piyasadaki kolların neredeyse tamamı DS3 tarzında. Zevk verir tabii. Umarım touchpad gerekmiyordur. Gerçi oyun PC'de olduğu için sanmıyorum gerekeceğini.
 
Onlar çok eski. Gelmesinin bir anlamı yok aslında. Bugün gelse bile GTA SA oynuyorsun hissi verir. Oyunun tipine baksana bir Uncharted 1'in. :D

Vallahi kanka keşke PS4'üm dursa da PS4'ten oynasam. Boş ver PC'yi Uncharted PS4'te çok güzel. PC'ye dublaj gelmeyebilir zaten.

Oyunlar eski diye gelmesinin nasıl bir anlamı olmaz dostum. Bu sefer 4 oyundan başlayınca hikaye çok kopuk olacak. Mesela sen avengers serisini izlemeden direk endgame izlesen bir şey anlar mısın olaydan öyle düşün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında ilk çıktığı zamanlar o kadar çok istemiştim ki bilgisayara da çıkmasını. Oynatacak bilgisayarım yok fakat bir akrabamın var ve her yazın da ona giderim bir haftalık. O bir hafta sürede bitiririm oyunu :) oleyy.
 

Geri
Yukarı