Uncharted 4 vs Hogwarts Legacy

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Oyunların oynanış süresi, hikayesi, grafik kalitesi, fiyatı ve oynanışı göz önünde bulundurulduğunda hangi oyunu almak daha mantıklı olur?

Oyunların oynanış süresi, hikayesi, grafik kalitesi, fiyatı ve oynanışı göz önünde bulundurulduğunda hangi oyunu almak daha mantıklı olur?
Hogwarts, aynı şeyleri defalarca kez yaptigin, Harry Potter hayranlarınca şişirilmiş standart bir açık dünya oyunu. Uncharted ise TR dublajiyla, hikayesiyle ve yüksek prodüksiyon sebebiyle Hogwarts Legacy denen oyunumsudan katbekat daha iyi bir oyun.

Bence de Uncharted. yılların efsane oyun serisi. Defalarca oynadım hatta yazın tekrar onamayı düşünüyorum. Oyun sıkmıyor. 4. oyunun tek kötü yanı üçgen tuşu ile bloklamayı kaldırmışlar. Diğer tüm yönleriyle (hikaye hariç) diğer oyunların daha da gelişmiş hali.

Hikaye süresi ve oynanış olarak Hogwarts önde götürür Uncharted'dan. Hogwarts'ta en azından istediğini yapabiliyorsun açık dünya bir oyun ancak Uncharted 4 öyle değil, kısıtlıyor seni. Oynanış olarak da yine Hogwarts'ta çeşitlilik varken Uncharted'da yok. Grafik kalitesi olarak bana bir tık Uncharted 4 daha iyi geliyor özellikle manzaralar olsun, uzak çizimdeki detaylar olsun daha iyi. İki oyunun da sana sunduğu tema farklı o nedenle seçim yine size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı