UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Steam'de 299 TL

Hocam peki bu oyun birkaç ay önce 350TL'ye satılıyormuş acaba bundan sonra zam mı yer yoksa düşer mi? Çünkü genelde hikayeli oyunlar bir süre sonra popülerliğini kaybedince ilk çıktığı fiyattan düşüyor.
 
Hatırlatma: Bu oyunun PC portunu yapan ekip ile Last of Us'ın PC portunu yapan ekip aynı. Last of Us çıkana kadar en rezil port bu oyundaydı. Hâla daha klavye ve mouse ile nişan alma problemi yaşayan, RX 6700 serisi ekran kartları ile giriş bölümünde çöken(ekran kartı değil oyun ve sürücü kaynaklı bir problem) veya işlemcisi spesifik bir özelliği desteklemediği için oyunu oynayabilecek sistemi olmasına rağmen oyunu oynayamayan çok insan var.

Yukarıda bahsettiğim problemlerden biri olan mouse sıkıntısını daha bu ay birileri yaşamış:

Gerçekten katılıyorum PS4'te güzel çalışan oyun benim 1650'li sistemde orta ayarlar 20-40FPS alıyor ve bazen anlarda gerçekten çok sıkıntıkı keşke hep jetpack entertaintment yapsa.
 
1660S ile high ayarda oynadım bu oyunu, genel itibariyle 60 fps üstü aldım ama çok fazla fps 30'lara düştü, the last of us'da bu düşüşleri yaşamamıştım. Malum yoldan oynayın geçin hocam 😉
 
Çok değil yakın zamanda 300 lira artık çerez parası olacak.. İçinde iki tane taş gibi full TÜRKÇE DUBLAJ en az 15er saatten 30 35 saatlik oynanış sunan nadir baş yapıtlardan birisi bu oyun.. Steam dolar kurunun yine artması gündemde ne yazık ki.. O yüzden indirimde gördüğünüz oyunu imkanınız varsa alın geçin.. Bu fiyatları bir daha göremeyeceğiz..
 
Hatırlatma: Bu oyunun PC portunu yapan ekip ile Last of Us'ın PC portunu yapan ekip aynı. Last of Us çıkana kadar en rezil port bu oyundaydı. Hâla daha klavye ve mouse ile nişan alma problemi yaşayan, RX 6700 serisi ekran kartları ile giriş bölümünde çöken(Ekran kartı değil oyun ve sürücü kaynaklı bir problem) veya işlemcisi spesifik bir özelliği desteklemediği için oyunu oynayabilecek sistemi olmasına rağmen oyunu oynayamayan çok insan var.

Yukarıda bahsettiğim problemlerden biri olan mouse sıkıntısını daha bu ay birileri yaşamış:
RX570 ile oynuyorum dediğin sorunları hiç yaşamadım. Sıkıntısız oynuyorum şuan.

Oyun ilerliyen saatlerde eTail'de de indirime girebilir, isteyen bekleyebilir.

Neden herkes pahalı demiş anlamadım. Bu fiyat civarlarında oyun almaya alışalım yavaştan bence. Steam dolar kurunun tekrar güncellenme konusu konuşuluyor zaten. Oyun zaten çok iyi hem de içinde 2 oyun var. Nays ile aldığında 240 TL civarına geliyor. AAA kalite de bir oyun için bu fiyat artık bana normal geliyor. 300 TL'nin 12 dolar bile etmediği zamanda bedava. Yabancılar bu fiyatı görse kaçırmazlar bile. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı