Uncharted mı Spider-Man mi?

Ne tür oyunlar seviyorsunuz? Dediğim gibi biri çok hikayeye yönelik, diğeri bayağı aktif geçen bir oyun. İki tür arasındaki tercihinize göre

Yani yapım kaliteli ise severim her türlü fark etmez şu ana kadar çoğunlukla açık-yarı açık dünya oyunlarını oynadım bitirdim GoW RDR2 Witcher 3 (şu an oynuyorum) re 8 Metro Exodus gibi yani çok fark etmiyor ama açık dünyayı daha çok seviyorum galiba ancak oyun bana geliştiğimi hissettirmeli mesela Witcher 3 oynarken en çok zevk aldığım olaylardan biri bu.

Yani yapım kaliteli ise severim her türlü fark etmez şu ana kadar çoğunlukla açık-yarı açık dünya oyunlarını oynadım bitirdim GoW RDR2 Witcher 3 (şu an oynuyorum) re 8 Metro Exodus gibi yani çok fark etmiyor ama açık dünyayı daha çok seviyorum galiba ancak oyun bana geliştiğimi hissettirmeli mesela Witcher 3 oynarken en çok zevk aldığım olaylardan biri bu.
Geliştiğini hissetme konusu Uncharted'da pek olmaz herhalde, Spider-man'de var mı bilmiyorum çünkü izlemedim ve henüz oynamadım da. Açık dünya konusunda önde olan Spider-man tabiki, Uncharted hiç açık dünya değil.

O zaman kesinlikle Spider-Man.

Tekrar oynanabilirliği hangisinin daha yüksek peki?

Arkadaşlar şu anda ETail'de Uncharted 230 Spider-Man 284 TL'ye alınabiliyor. Sizce hangisini alayım hangisi daha iyi?

İkisi arasında seçim yapacaksan kesinlikle Uncharted. Ben 2 oyunu PlayStation'da oynamama rağmen PC'ye aldım dün eTail sayesinde. Ama Miles Morales de güzel indirim olduğundan ikisini de çektim ileride oynarım diye. Bütçesi olan hepsini alsın. Bende bir tek TLOU sackboy falan kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı