Çok kesin konuşma, tamam mı?Naughty Dog, Sony'nin en gözde video oyun geliştirme şirketlerinden biri. Kaptırmaz öyle kolay kolay. Dolayısı ile ihtimal bile vermiyorum.
Güldürme beni arkadaşım. Konu açıldığından bu yana neredeyse 3 sene sene geçmiş üzerinden. Şimdi mi aydınlandınÇok kesin konuşma, tamam mı?
2 sene oldu matematik dehası dostum ayrıca gene de kesin konuşmaman gerçeğini değiştirmez.Güldürme beni arkadaşım. Konu açıldığından bu yana neredeyse 3 sene sene geçmiş üzerinden. Şimdi mi aydınlandınSony Interactive Internainment'ın başına Jim Rayn geldiğinden bu yana Sony politikaları ve stratejileri üzerinde radikal değilikliklere gitti.
Only on Playstation ibaresini kaldırdı bu zaten Sony'nin PC platformuna göz kırptığının en büyük habercisi idi belki de. O zamanlar konsol tarafında karşısında iddialı oyunculara hitap eden bir Microsoft'da yoktu. Yani şartlar, dinamikler birçok etken değişti. Üç sene öncesiyle şimdiyi bir tutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.