Uncharted PC'ye gelir mi?

u7uk

Hectopat
Sizce Uncharted oyun serisi de Epic Games aracılığıyla PC'ye gelir mi? Quantic Dream oyunlarının geldiği gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Naughty Dog, Sony'nin en gözde video oyun geliştirme şirketlerinden biri. Kaptırmaz öyle kolay kolay. Dolayısı ile ihtimal bile vermiyorum.

Uncharted serilerinin PC'ye asla gelmeyeceğini düşünüyorum. Hem Naughty Dog, Sony tarafından satın alınmış bir firma. Yani ND'nin eylemleri Sony'ye kalmış bir şey. Ama ilk 3 oyun PS3 emülatörü ile oynanabilir.

Çok kesin konuşma, tamam mı?
Güldürme beni arkadaşım. Konu açıldığından bu yana neredeyse 3 sene sene geçmiş üzerinden. Şimdi mi aydınlandın :D Sony Interactive Internainment'ın başına Jim Rayn geldiğinden bu yana Sony politikaları ve stratejileri üzerinde radikal değilikliklere gitti.

Only on Playstation ibaresini kaldırdı bu zaten Sony'nin PC platformuna göz kırptığının en büyük habercisi idi belki de. O zamanlar konsol tarafında karşısında iddialı oyunculara hitap eden bir Microsoft'da yoktu. Yani şartlar, dinamikler birçok etken değişti. Üç sene öncesiyle şimdiyi bir tutma.

Son düzenleme:
Güldürme beni arkadaşım. Konu açıldığından bu yana neredeyse 3 sene sene geçmiş üzerinden. Şimdi mi aydınlandın :D Sony Interactive Internainment'ın başına Jim Rayn geldiğinden bu yana Sony politikaları ve stratejileri üzerinde radikal değilikliklere gitti.

Only on Playstation ibaresini kaldırdı bu zaten Sony'nin PC platformuna göz kırptığının en büyük habercisi idi belki de. O zamanlar konsol tarafında karşısında iddialı oyunculara hitap eden bir Microsoft'da yoktu. Yani şartlar, dinamikler birçok etken değişti. Üç sene öncesiyle şimdiyi bir tutma.

2 sene oldu matematik dehası dostum ayrıca gene de kesin konuşmaman gerçeğini değiştirmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı