Epic Games Uncharted Thieves Legacy of Thieves Collection alınır mı?

LaahM

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı--> Gainward RTX 2060 6GB Ghost
İşlemci--> Ryzen 5 5600 3.5 GHz
Soğutucu--> Thermalright Peerless Assassin 120 SE 120mm
RAM--> Lexar CO. (2x8) 16 GB 3200 MHz DDR4
SSD--> Western Digital Blue 1 TB PCiE 4.0
Sata-SSD--> Hikvision 512 GB SATA 3.0
Anakart--> Asus TUF B450M Plus-Gaming
RAM
Lexar Thor CL18 3200 MHz 2x8 16 GB RAM
Ekran kartı
Gainward RTX 2060 6 GB Ghost OC
Anakart
ASUS TUF B450M Plus-Gaming
İşlemci
Ryzen 5 5600
Uzun soluklu, aksiyonu bol ve eğlenceli oynanışa sahip olduğu söyleniyor. Ancak oyun bittikten sonra tekrar oynanabilirliğinin düşük olduğunu düşündüğüm için, alıp almamak arasında çok kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Uzun soluklu, aksiyonu bol ve eğlenceli oynanışa sahip olduğu söyleniyor. Ancak oyun bittikten sonra tekrar oynanabilirliğinin düşük olduğunu düşündüğüm için, alıp almamak arasında çok kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ortalama 20 saatlik bir oyun sunuyor size. Bütçe konusunda sıkıntı yoksa kesin alınabilir. Oyunları bitirdikten sonra bu kararsızlığın bir hata olduğunu anlayacaksınız zaten :)

Benim de ilgimi çok çekmişti yeni aldım bende hem Nays'la alınca yüzde 10 geri veriyor bir de Epic yüzde 20 geri veriyor bayağı uyguna geliyordu.
Bilgilendirmeniz için sağolun oyunu deneme fırsatınız oldu mu? Olduysa neler söyleyebilirsiniz?
Ortalama 20 saatlik bir oyun sunuyor size. Bütçe konusunda sıkıntı yoksa kesin alınabilir. Oyunları bitirdikten sonra bu kararsızlığın bir hata olduğunu anlayacaksınız zaten :)
Ben genellikle bir oyunu bitirdikten sonra tekrardan geri dönüp bir kez daha oynamak isterim ama bunu Uncharted için yapamayacağımı düşündüğüm için beni kararsız bıraktı fakat dediğiniz gibi oyuna bayıldım. Türkçe dublajı, parkuru, aksiyonu ve animasyonları fevkalade.

İlk 3 oyuna göre 4. oyun çok uzun ve sıkıcı haberin olsun. Normalde ilk 3 oyun 10 saat boyunca kesintisiz aksiyon verirken 4. oyunda tırman babam tırman olayı var. Diğer kadınlı olanı oynamadım bile.

Oyun çok güzel ama bir kez oynayıp bitireceksen 25 50 TL arası fiyata İtemsatış'tan alıp offlinne bitirebilirsin.
Normalde Epic Games üzerinden almayı planlıyordumda dediğiniz mantıklı geldi.
İlk 3 oyuna göre 4. oyun çok uzun ve sıkıcı haberin olsun. Normalde ilk 3 oyun 10 saat boyunca kesintisiz aksiyon verirken 4. oyunda tırman babam tırman olayı var. Diğer kadınlı olanı oynamadım bile.
Tırman babam tırman olayından kastınız nedir? Oyun sadece tırmanmaktan ibaret değildir diye düşünüyorum değil mi?

Tırman babam tırman olayından kastınız nedir? Oyun sadece tırmanmaktan ibaret değildir diye düşünüyorum değil mi?

4. oyunda tırmanma ve neil Druckmann'ın sevdiği şu kutuyu alıp başka yere koyma puzzle'larından fazla var sankki oynanışı uzatmaya çalışmış gibi. Bir çatışmaya girip herkesi temizledikten sonra puzzle ya da tırmanacak yeri arıyorsunuz.

4. oyunda tırmanma ve neil Druckmann'ın sevdiği şu kutuyu alıp başka yere koyma puzzle'larından fazla var sankki oynanışı uzatmaya çalışmış gibi. Bir çatışmaya girip herkesi temizledikten sonra puzzle ya da tırmanacak yeri arıyorsunuz.
Böyle bir durum varsa bu tarz oyunlar genellikle beni belirli bir süre sonrasında sıkmaya başlıyor. Söylediğiniz için teşekkürler.

Normalde Epic Games üzerinden almayı planlıyordumda dediğiniz mantıklı geldi.

İlk 5 saat farklı mekanlar falan var sarıyor. Beni son 2 saat baymıştı klasik ormanda birileri var sen de öldürüyorsuna dönmüştü ama bu bayma oyun hakkındaki görüşümü etkilemedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı