GibsonGoldTop
Hectopat
Daha fazla
Ailem hiçbir zaman birçok konuda destek olmadı. Hep bir dövüş kursuna gitmek istedim fakat yazılamadım verecek param yok. Bir yıldır kuruş kuruş tekrar gitar almak için para biriktiriyorum. Bir bilgisayarım, telefonum, kendi tarzım diyebileceğim bir kıyafetim bile olmadı, üç beş parçadan öte giyecek kıyafetim yok. Evde internet de yok. Eski 2 ay sonra IMEI gidecek telefonumdan mobil internetle yazıyorum. 19 yaşındayım seneye üniversiteye gideceğim ve o zaman ne yapacağım bilmiyorum.
Daha şimdiden ailemin hiçbir şey yapmayacağını biliyorum ama bugüne kadar bir arkadaşımla dışarı çıkmak için kuruş vermediler gelmiyorum deyip çoğu kisiyle konuşmayı bıraktım. Canımı çok sıkıyor bu durum çevremdeki benden de küçük çoğu insan ailesinden ne denli destek görüyor ve ben daha hiçbir şey yaptıramıyorum. İnanın çok zor bir durum. Önerileriniz nedir?
Daha şimdiden ailemin hiçbir şey yapmayacağını biliyorum ama bugüne kadar bir arkadaşımla dışarı çıkmak için kuruş vermediler gelmiyorum deyip çoğu kisiyle konuşmayı bıraktım. Canımı çok sıkıyor bu durum çevremdeki benden de küçük çoğu insan ailesinden ne denli destek görüyor ve ben daha hiçbir şey yaptıramıyorum. İnanın çok zor bir durum. Önerileriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: