Sürprizbozan Undertale Asriel Dreemurr nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar İyi Son'da Çecek Flowey (doğrumu yazdım bilmiyorum) herkesin ruhunu alarak Asriel oluyor. Bunu nasıl geçeceğiz? Veya bu oyunun sonu mu? Geçilmez mi?

Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun.

Peki. Gelene kadar deneyeceğim
Geldi şimdi ne yapıcam?
Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli.

Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun.
Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı?
Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli.
Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım?

Son düzenleme:
Kaçmaya çalış ama yine ölsende bir sorun yok

Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım?
Eylemde olan seçeneklerden 3 tanesini seçtikten sonra kurtarmış oluyorsun. Saldırmayı denesen bile yapamazsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…