Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar İyi Son'da Çecek Flowey (doğrumu yazdım bilmiyorum) herkesin ruhunu alarak Asriel oluyor. Bunu nasıl geçeceğiz? Veya bu oyunun sonu mu? Geçilmez mi?
Arkadaşlar İyi Son'da Çecek Flowey (doğrumu yazdım bilmiyorum) herkesin ruhunu alarak Asriel oluyor. Bunu nasıl geçeceğiz? Veya bu oyunun sonu mu? Geçilmez mi?
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 22 Mayıs 2020 #2 Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2020 #3 1.9 TDI dedi: Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hiper ölüm nasıl olacak?
1.9 TDI dedi: Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hiper ölüm nasıl olacak?
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #4 Papyrus dedi: Hiper ölüm nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bir süre oynayınca "Hyper Goner" denilen bir saldırı yapıyor.(İsmi bumu tam bilmiyorum) Sonrasında Hiper ölüm tanrısına dönüşüyor.
Papyrus dedi: Hiper ölüm nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Bir süre oynayınca "Hyper Goner" denilen bir saldırı yapıyor.(İsmi bumu tam bilmiyorum) Sonrasında Hiper ölüm tanrısına dönüşüyor.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2020 #5 Aquaranee dedi: Bir süre oynayınca "Hyper Goner" denilen bir saldırı yapıyor.(İsmi bumu tam bilmiyorum) Sonrasında Hiper ölüm tanrısına dönüşüyor. Genişletmek için tıkla... Ölmemem mi gerekiyor o saldırı için?
Aquaranee dedi: Bir süre oynayınca "Hyper Goner" denilen bir saldırı yapıyor.(İsmi bumu tam bilmiyorum) Sonrasında Hiper ölüm tanrısına dönüşüyor. Genişletmek için tıkla... Ölmemem mi gerekiyor o saldırı için?
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #6 Papyrus dedi: Ölmemem mi gerekiyor o saldırı için? Genişletmek için tıkla... Farketmez. Yani ölsende ölmesende o saldırıyı her türlü yapıyor.
Papyrus dedi: Ölmemem mi gerekiyor o saldırı için? Genişletmek için tıkla... Farketmez. Yani ölsende ölmesende o saldırıyı her türlü yapıyor.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2020 #7 Aquaranee dedi: Farketmez. Yani ölsende ölmesende o saldırıyı her türlü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Peki. Gelene kadar deneyeceğim Geldi şimdi ne yapıcam? Son düzenleme: 22 Mayıs 2020
Aquaranee dedi: Farketmez. Yani ölsende ölmesende o saldırıyı her türlü yapıyor. Genişletmek için tıkla... Peki. Gelene kadar deneyeceğim Geldi şimdi ne yapıcam?
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #8 Papyrus dedi: Peki. Gelene kadar deneyeceğim Geldi şimdi ne yapıcam? Genişletmek için tıkla... Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli.
Papyrus dedi: Peki. Gelene kadar deneyeceğim Geldi şimdi ne yapıcam? Genişletmek için tıkla... Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 22 Mayıs 2020 #9 1.9 TDI dedi: Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun. Genişletmek için tıkla... Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Aquaranee dedi: Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli. Genişletmek için tıkla... Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım? Son düzenleme: 22 Mayıs 2020
1.9 TDI dedi: Hiper ölüm tanrısına dönüşünce bir kaç kere ölmen gerekiyor. Sonra ACT'tan ruhları kurtarıyorsun. Genişletmek için tıkla... Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Aquaranee dedi: Eylemden bir kaç kere çırpınman gerekiyor. Sonrasında o eylem butonu kurtara dönüşecek ve arkadaşlarını kurtaracaksın. Sonrada Asrieli. Genişletmek için tıkla... Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım?
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #10 Papyrus dedi: Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kaçmaya çalış ama yine ölsende bir sorun yok Papyrus dedi: Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Eylemde olan seçeneklerden 3 tanesini seçtikten sonra kurtarmış oluyorsun. Saldırmayı denesen bile yapamazsın zaten.
Papyrus dedi: Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Genişletmek için tıkla... Kaçmaya çalış ama yine ölsende bir sorun yok Papyrus dedi: Geldi şuan. Saldırıya ölmeli miyim yoksa kaçmalı mı? Torieli kurtar dedim ve şuan saldırmam mı lazım yoksa eylemden birşey mi yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Eylemde olan seçeneklerden 3 tanesini seçtikten sonra kurtarmış oluyorsun. Saldırmayı denesen bile yapamazsın zaten.