- Makaleler
- 2
Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin.Hmm tamam deneyeceğim.
Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin.Hmm tamam deneyeceğim.
Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem?Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin.
Evet.Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem?
hayır.Tamamdır.
Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi?
@AntenOS
Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu?
2 sayacaksın.Tamamdır.
Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi?
@AntenOS
Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu?
Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam.hayır.
2 sayacaksın.
Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun.Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam.
Buradan inceleyebilirsin.
Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun.
Ayrıca kimseyi de bağışlama.
Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak.Her duvarda oluyomu yoksa tüm duvarlara yapayım mı?
Yeterki harabeler olsun derken? Sadece harabelerde mi oluyor?Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.