Sürprizbozan Undertale Asriel Dreemurr nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yeterki harabeler olsun derken? Sadece harabelerde mi oluyor?
Hayır hocam siz "Sans'ın ve Papyrus'un puzzle'ı olduğu yerler harabeler mi oluyor?" dediğiniz için belirtmek istedim.
Siz ilk olarak harabelerde 20 kişi öldürün, daha sonra karşınıza "Ama kimse gelmedi" yazısı yazınca devam edebilirsiniz. (Unutmayın 20 canavar öldürdükten sonra Toriel'ı öldürmeniz gerek. Toriel bu 20 canavara dahil değil.)

Son düzenleme:
Hayır hocam siz "Sans'ın ve Papyrus'un puzzle olduğu yerler harabeler mi oluyor?" dediğiniz için belirtmek istedim.
Siz ilk olarak harabelerde 20 kişi öldürün, daha sonra karşınıza "Ama kimse gelmedi" yazısı yazınca devam edebilirsiniz. (Unutmayın 20 canavar öldürdükten sonra Toriel'ı öldürmeniz gerek. Toriel bu 20 canavara dahil değil.)
Kusura bakma senide sıkboğaz ettim.

Napstaplook mu neydi onu öldürdük sayıyoruz mu?
Bütün herkesi. Ayrıca 20 canavar öldürdüğünüz zaman karşınıza otomatik olarak "ama kimse gelmedi" yazısı çıkıyor. O yüzden telaşlanmaya gerek yok.
karaltan'a geçtikten sonra "16 kaldı" yazısı çıkacak kırmızı bir şekilde.
lput1371.png

Ayrıca karaltandaki kardan adamın yanına uğrayıp ona 3 kere tıkla ve onu erit. Verdiği kar çok fazla can dolduruyor.
maxresdefault.jpg

bff0491cb9e255c.png

Aynı bu şekilde olacak kardan adamın son görüntüsü.

Son düzenleme:
'W' - 'S' Yapıyoruz demi kesin yukarı(⬆) - aşağı (⬇) değil mi?
Tamamdır harabeleri bitirdim.
Tam olarak karaaltana girince mi öldürmeye başlicam 16 canavarı, yoksa toriel'i öldürdüğüm yerden çıkınca mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı