Sürprizbozan Undertale Asriel Dreemurr nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kaçmaya çalış ama yine ölsende bir sorun yok

Eylemde olan seçeneklerden 3 tanesini seçtikten sonra kurtarmış oluyorsun. Saldırmayı denesen bile yapamazsın zaten.
Bize veda ediyorlar burda kalmak istiyorum gibi bi seçenek yokmu?

Bize veda ediyorlar burda kalmak istiyorum gibi bi seçenek yokmu?
Asriel savaşından sonra artık oyun bitiyor denilebilir. Geri giderek etrafı gezebilirsin. Bu arada oyuna başladığın yere gidersen orda bir sürpriz bekliyor bence bi gitmeyi dene.

Bu arada oyuna başladığın yere gidersen orda bir sürpriz bekliyor bence bi gitmeyi dene.
Hiç hayırlı bir şeye benzemiyor ama hadi bakalım
Keşke kalsa.
Bu arada yardımların için sağol.

Son düzenleme:
Hocam bir de genocide sonunu yaptıktan sonra Chara'ya ruhunu verip tekrar pacifist yapmanı öneririm. Tüylerim diken diken olmuştu.

Genocide sonu mu? Pacifist mi? Hiç birini anlayamadım.

Genocide sonu mu? Pacifist mi? Hiç birini anlayamadım.
Genocide sonunu yaptıktan sonra bir daha sıfırlayamıyorsun. Ama eğer Chara'ya ruhunu verirsen kayıt dosyana geri dönüp sıfırlayabiliyorsun. Yani bu şekilde sıfırlayıp pacifist sonunu yaparsan farklı bir ekranla karşılaşıyorsun.

Pacifist sonu nasıl olacak? yine hiç birini öldürmeden mi?

Pacifist sonu nasıl olacak? yine hiç birini öldürmeden mi?
Evet.
Genocide'da her bölgede farklı sayıda canavar öldürmen gerekiyor.
Yukarıda belirtmiş olduğum sayılarda canavar öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" yazması gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…