A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #21 Papyrus dedi: Hmm tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin.
Papyrus dedi: Hmm tamam deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 24 Mayıs 2020 #22 AntenOS dedi: Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem?
AntenOS dedi: Merak ettiğin, takıldığın bir durumda buraya yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #23 Papyrus dedi: Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem? Genişletmek için tıkla... Evet.
Papyrus dedi: Şimdi harabelerdeyim 20 kişi ve torieli öldürüp devam mı edicem? Genişletmek için tıkla... Evet.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 24 Mayıs 2020 #24 AntenOS dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? Papyrus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu? Son düzenleme: 24 Mayıs 2020
AntenOS dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? Papyrus dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #25 Papyrus dedi: Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır. Papyrus dedi: Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 sayacaksın.
Papyrus dedi: Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır. Papyrus dedi: Tamamdır. Bana 2 kişi saldıranlardan 1 mi saycam 2 mi? @AntenOS Sans ve Papyrus'un bize verdikleri bulmacaların yeri de harabeler sayılıyor mu? Genişletmek için tıkla... 2 sayacaksın.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 24 Mayıs 2020 #26 AntenOS dedi: hayır. 2 sayacaksın. Genişletmek için tıkla... Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam.
AntenOS dedi: hayır. 2 sayacaksın. Genişletmek için tıkla... Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #27 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan inceleyebilirsin. Papyrus dedi: Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam. Genişletmek için tıkla... Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun. Ayrıca kimseyi de bağışlama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan inceleyebilirsin. Papyrus dedi: Ama kimse saldırmıyor şuan? 10 Kişi öldürdüm toplam. Genişletmek için tıkla... Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun. Ayrıca kimseyi de bağışlama.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 24 Mayıs 2020 #28 AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan inceleyebilirsin. Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun. Ayrıca kimseyi de bağışlama. Genişletmek için tıkla... Her duvarda oluyomu yoksa tüm duvarlara yapayım mı?
AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan inceleyebilirsin. Hocam onun taktiği mevcut. Duvara gidip "w" ve "s" harflerine sürekli basılı tutuyorsun. Ayrıca kimseyi de bağışlama. Genişletmek için tıkla... Her duvarda oluyomu yoksa tüm duvarlara yapayım mı?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Mayıs 2020 #29 Papyrus dedi: Her duvarda oluyomu yoksa tüm duvarlara yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak.
Papyrus dedi: Her duvarda oluyomu yoksa tüm duvarlara yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 24 Mayıs 2020 #30 AntenOS dedi: Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak. Genişletmek için tıkla... Yeterki harabeler olsun derken? Sadece harabelerde mi oluyor?
AntenOS dedi: Farketmez hocam. Yeterki Harabelerde olsun. Dediğim gibi yeterince kişiyi öldürdükten sonra "Ama kimse gelmedi" ekranı karşına çıkacak. Genişletmek için tıkla... Yeterki harabeler olsun derken? Sadece harabelerde mi oluyor?