Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Çok güzel yazmışsınız hocam, hepsini okudum. Herkes böyle eleştirse çok güzel bir konu olacak ama bazıları gereksiz tartışma yaratıyor. Bir daha teşekkürler

Efendim ilk önce oyunu 1.85 saat oynamışsınız oyunun ana hikayesi 8 saat sürerken yan hikayeler(sonlar) ile 20 saati bulan bir hikayesi olan oyunu neredeyse 2 saat oynarsanız hikayesi zaten sıkıcı gelir burada toxiclik yapıp Undertale fanboyluğu yapmayacağım sonuç olarak Undertale bir indie oyun RDR2 gibi büyük bütceler/ekipler ile yapılmış bir oyun değil ayrıca oyunun hikayesi siz beğenmediğiniz için kötü olmuyor Undertale çoğu popüler oyun serilerinin hikayelerini bence ikiye katlar ayrıca oyun pixel grafikler ile değil de Unreal Engine 5 gibi bir motorla yapılsaydı böyle bir inceleme yapar mıydınız? Bence yapmazdınız iyi günler.

Herkese hitap etmeyebilir. Mesela pixel grafikleri, müzikleri ve özellikle de hikayesi bana kesinlikle hitap ediyor.

Haklısınız hocam. Benim 2D Piksel oyunlara karşı bi takıntım var. 3D grafikleri iyi bir olan oyun olsaydı bu kadar sevmemezlik yapmazdım. Tabii grafik takıntım yok da 2D takıntım var daha çok. Bence hikayesi hala kötü ama tabii 2 saat oynadığım için pek bilmiyorum şuana kadar kötü geldi. Ark isteğini kabul ettim bu arada

2 saatlik bir oynayıştan çıkarım yapmak çok gereksiz bence siz gene bir şans verin ama ön yargınız olmadan belki bu sefer seversiniz bende ilk oynadığımda 1 saatin sonunda bırakmıştım.

O kadar polarize bir toplum olduk ki (ben de dahilim buna) bir şeyleri sakince tartışma ihtimalini göz önüne bile almıyoruz artık. Bir şeyin ya bayrak taşıyıcısı ya da azılı düşmanıyız. Bir şey ya çöptür ya en iyisi. Neden böyle olduk sorgulamak lazım.

Fast-paced oynamaya çalıştın galiba Undertale gibi bir oyunu. Sadece story olan bir oyundan ne bekliyordun? 9 saat yürüyüp birşey yapmamayı mı?

Her saniye önünüzü bir şey kesiyor mu? Düşman çeşitliliği çok fazla ve her düşman farklı diyalog farklı combat tarzı sunuyor size. Hikayesi alışık olmadığımız çocuksu ama bir o kadar da yeri geldiğinde ciddileşen, mesaj veren hatta bazı yerlerde popüler kültürle dalga geçen bir hikaye, her şeyi içeriyor adeta. Müzikleri ve atmosferinden bahsetmiyorum bile. Her oyuncu için değil ama hitap ettiği kitle için harika bir oyun. Biraz gereksiz bir inceleme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…