Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Oyun bitirilmeden alt F4 çektim diye yorumlanmaz. Nice film vardır son 10 dk olanlar ile bizi kendisine hayran eder.

Bitireceksin sonra beğenmedim diyeceksin. O da senin subjektif görüşün olur. Ben oynamadım bu oyunu çok fazla duyuyorum ama zamanım az zamanımı indie iyi işlere değil 3A iyi işlere harcamayı tercih ediyorum.

Oyun bitirilmeden alt F4 çektim diye yorumlanmaz. Nice film vardır son 10 dk olanlar ile bizi kendisine hayran eder.

Bitireceksin sonra beğenmedim diyeceksin. O da senin subjektif görüşün olur. Ben oynamadım bu oyunu çok fazla duyuyorum ama zamanım az zamanımı indie iyi işlere değil 3A iyi işlere harcamayı tercih ediyorum.
Oyunlarla filmler aynı şey değildir. Eger oyun interaktif film adıyla çıkmıyorsa oyunda her şey hikayeden ibaret değildir. Aksine oynanış, bu tarz grafik yapısı olan oyunlarda sanat dizaynı, harita tasarımı gibi onlarca etken vardır. Bizim insanımız Sony'nin oyunlarını oynaya oynaya oyun sektörünü sinematik işlerden ibaret sanmaya başladı ama öyle bir durum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı