Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Ben her tür oyun oynarım, benim için sıkıntı olmaz. Fakat abartıldığı kadar ilgimi çeken bir oyun değil. Sevene tabii ki güzel oyun, amacım oyunu kötülemek değil ama benlik değil gibi.

Dediğim gibi dostum, 16BİT bir oyundan daha ne bekleyebilirsin bilmiyorum ama Bağımsız Oyun Geliştiricisi etiketi bunun için var.

Oyun size hitap etmemiş olabilir. Ben de mesela cs go yu beğenmiyorum ki benim cs ile tanışmam 2005e dayanır az cs 1.3 oynamamıştık. 1.6 da 2 serverim vardı. Size hitap etmemesi kötü bir oyun olduğunu ve rdr 2 oynamanız sizin iyi bir oyun gurmesi olduğunuzu göstermez. Subjektif bir durum bu. Bahsi geçen oyunu hayatımda duymadım bu arada.

Undertale hikaye üzerine kurulu bir oyun. Hikayesinden tat alamadıysanız alt f4 mantıklı bir çözüm olmuş.

Hocam 100 tane oyun var bir tek RDR2'yi mi gördünüz Bir de ben kendime oyun gurmesi demedim tekrar söyliyeyim sadece Valorant oynuyorsun diyenlere açıklık getirmek istediğim için Steam hesabımı paylaştım. Onun dışında katılıyorum hocam.

Yorgunluk hocam rdr2 yi gördüm sadece Sadece valo oynamak da suç değil ki millet garip garip şeylere takılıyor. İşten gelince 2 el spike'a hücum atıyorum 10-15 dk yetiyor.

Hocam aslında insanları bu kadar etkileyen grafikler vs. değil eksi RPG mekanikleriyle getirmiş olduğu eğlenceli savaş sistemi olsun, saçma sapan absürt şeyler olsun, easter egg olsun ve en önemli olan yaptığınız tercihlere göre karakterlerin tavrı biliyorum yaptığınız seçim sadece canavar kesmek ya da kesmemek ibaret ama şu anki birçok oyunda bu basit sistem bile yok mesela ayrıca hocam RDR2'yi 300 saat oynayıpda Undertale'e girerseniz tabii ki de fikriniz farklı olacak.

Sorun değil hocam bence de hocam ama işte diyorlar bazen

Size dost kaya oğlu ne kadar hitap eder ama eklemek istedim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…