Undertale: Dünya'da en çok abartılan oyun!

Ben her tür oyun oynarım, benim için sıkıntı olmaz. Fakat abartıldığı kadar ilgimi çeken bir oyun değil. Sevene tabii ki güzel oyun, amacım oyunu kötülemek değil ama benlik değil gibi.

Hocam ben zaten pek oyun bitirmedim ama bütün klasikleşmiş oyunları+ bir kaç tanınmayan oyun bitirdim. Tek kişi yapmışsa iyi yapmış ama kesinlikle hala bu kadar abartıldığını düşünüyorum oyunda sadece yürüyorsun.

Evet, sanırım bir tek Stardew Valley var onu da pek sevmedim :)
Dediğim gibi dostum, 16BİT bir oyundan daha ne bekleyebilirsin bilmiyorum ama Bağımsız Oyun Geliştiricisi etiketi bunun için var.

Oyun size hitap etmemiş olabilir. Ben de mesela cs go yu beğenmiyorum ki benim cs ile tanışmam 2005e dayanır az cs 1.3 oynamamıştık. 1.6 da 2 serverim vardı. Size hitap etmemesi kötü bir oyun olduğunu ve rdr 2 oynamanız sizin iyi bir oyun gurmesi olduğunuzu göstermez. Subjektif bir durum bu. Bahsi geçen oyunu hayatımda duymadım bu arada.

Hocam ben zaten pek oyun bitirmedim ama bütün klasikleşmiş oyunları+ bir kaç tanınmayan oyun bitirdim. Tek kişi yapmışsa iyi yapmış ama kesinlikle hala bu kadar abartıldığını düşünüyorum oyunda sadece yürüyorsun.

Evet, sanırım bir tek Stardew Valley var onu da pek sevmedim :)
Undertale hikaye üzerine kurulu bir oyun. Hikayesinden tat alamadıysanız alt f4 mantıklı bir çözüm olmuş.

Oyun size hitap etmemiş olabilir. Ben de mesela cs go yu beğenmiyorum ki benim cs ile tanışmam 2005e dayanır az cs 1.3 oynamamıştık. 1.6 da 2 serverim vardı. Size hitap etmemesi kötü bir oyun olduğunu ve rdr 2 oynamanız sizin iyi bir oyun gurmesi olduğunuzu göstermez. Subjektif bir durum bu. Bahsi geçen oyunu hayatımda duymadım bu arada.
Hocam 100 tane oyun var bir tek RDR2'yi mi gördünüz :D Bir de ben kendime oyun gurmesi demedim tekrar söyliyeyim sadece Valorant oynuyorsun diyenlere açıklık getirmek istediğim için Steam hesabımı paylaştım. Onun dışında katılıyorum hocam.

Hocam 100 tane oyun var bir tek RDR2'yi mi gördünüz :D Bir de ben kendime oyun gurmesi demedim tekrar söyliyeyim sadece Valorant oynuyorsun diyenlere açıklık getirmek istediğim için Steam hesabımı paylaştım. Onun dışında katılıyorum hocam.
Yorgunluk hocam rdr2 yi gördüm sadece :) Sadece valo oynamak da suç değil ki millet garip garip şeylere takılıyor. İşten gelince 2 el spike'a hücum atıyorum 10-15 dk yetiyor.

Dünyanın en overrated oyunu. İki el yürüyorum sonra bir şey önümü kesiyor, bunu oyunun sonuna kadar yapmak hiç eğlenceli olmayacağı için alt F4 çekip oyunu sildim. Hikayesi de alt seviye, bir tane hayvan var konuşup duruyor, ne hikayeler gördüm ben. Oyunu abartanlar da 2-3 farklı son var "Vay canına!" kafasından. Gidip kaliteli farklı sonlar görmek istiyorsan Quantic Dream oyunlarını oyna.

Yazdıklarım birazı nesnel bu arada, ilk defa bir oyuna bu kadar sinirlendim. 5TL oyundan ne bekliyorsun ki? Abartanlar sıkıntı sanki önümde Mona Lisa tablosu var gibi abartıyor, sanki para almışlar bu oyunu övün diye. Yabancılar tarafından en çok şişirilen oyun Zelda bu kadar abartılmıyor.

2 hafta geçmeseydi krallar gibi iademi yapardım zam ihtimali olsa da. Oyunu 2 saat oynadım.
Oyun sevene güzel.

Şimdi bana maksimum Valorant oynuyorsun derler Steam hesabım: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188396939
Daha PS'de de bitirdiğim çok oyun var :D
Çok fazla linçlenmem umarım. Ama ben yazdıklarımın hiçbir yerinde oyuna kötü demedim, eğlenceli değil, hikayesi kötü dedim.
Yazdıklarımın hepsini okuyup yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.
Eki Görüntüle 1746997
Eki Görüntüle 1746998?

Hocam aslında insanları bu kadar etkileyen grafikler vs. değil eksi RPG mekanikleriyle getirmiş olduğu eğlenceli savaş sistemi olsun, saçma sapan absürt şeyler olsun, easter egg olsun ve en önemli olan yaptığınız tercihlere göre karakterlerin tavrı biliyorum yaptığınız seçim sadece canavar kesmek ya da kesmemek ibaret ama şu anki birçok oyunda bu basit sistem bile yok mesela ayrıca hocam RDR2'yi 300 saat oynayıpda Undertale'e girerseniz tabii ki de fikriniz farklı olacak.

Sorun değil hocam :) bence de hocam ama işte diyorlar bazen :D

Size dost kaya oğlu ne kadar hitap eder ama eklemek istedim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı