Çözüldü Undertale iyi son olmadı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CanVolteX

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
1.243
Çözümler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Undertale'da normal sonu yaptım. Sonra oyunu sıfırlayıp en baştan asgora kadar gittim ve toriel beni kurtarmadı, ben de bir daha asgoru çekemem deyip oyunu bıraktım. Neden iyi son olmadı? Bir de ben oyunu sıfırlayıp tekrar oynarken herkesi bağışladım ama true lab a gidemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Undertale'da normal sonu yaptım. Sonra oyunu sıfırlayıp en baştan asgora kadar gittim ve toriel beni kurtarmadı, ben de bir daha asgoru çekemem deyip oyunu bıraktım. Neden iyi son olmadı? Bir de ben oyunu sıfırlayıp tekrar oynarken herkesi bağışladım ama true lab a gidemedim.

Undyne ve papyrus ile randevuya çıkman gerekiyordu.
İstiyorsan şu videoyu izle bir.
.
Normalde anlatırım ama çok uzun YouTube'dan videolara bakmalısın.

Asgoru geçtim az önce ve sonrasında farklı diyaloglar geldi. En sonda flowey bana kimseyi öldürmedin ama sonuç aynı. Hala papyrus la falan arkadaş olmadın mı? Geri dön ve onlarla arkadaş ol. Dedi oyunu sıfırlayıp onlarla arkadaş olmam yeterli mi?
 
Ben herkesi yenerim ama bir büyük köpeyi yenemedim☺ nasıl yeneceğim büyük köpeyi.

Oyunu bitireli çok oldu ama sanırım hatırlıyorum. Zırhlı köpekten bahsediyorsan o köpeği geçmek için köpeği sevmen, uyutman falan lazım.
 
Normal son yapmana gerek yok direkt olarak iyi son yapabiliyorsun.Normal son sadece iyi sonu nasıl yapacağın hakkında bilgi veriyor.

Yo oluyor.Ben ilk başladığımda zaten normal sonu youtubeden izleyerek bildiğim için direkt iyi son yapmıştım.

Kanka ben şimdi normal son yapmadan ilk hiçbi canavara zarar vermedim ordan örümcek donut aldım sonra Torielin eve gittim Torieli bağışladım sarıldı falan sonra Sansla tanıştım yine hep kaçma bağışlama felan yaptım Papyrusu bağışladım sonra eve randevu için değil de takılmaca için gittim sonra numarasını falan verdi hiçbi canavara yine zarar vermeden Undyneden kaçtım sıcak diyarda kafasına su döktüm evine gittik ev yandı sonra yine hiçbi canavara zarar vermeden Alphysin yerine gittim sonra MTT çıktı ona zaten bişi yapamıyoduk sonra yine hiçbirine zarar vermedim Muffetın orda örümcek donutu yedim beni saldı sonra Son Froggitten falan kaçtım hep çok bişi de hatırlamıyom şimdi ama kimsye zarar vermedim MTT EXin de pilini bitirip Asgoreun evine gittim gezdim eski hançeri ve kalpli kolyeyi öylesine aldım sonra Asgorela savaşırken Asgore insaf yerini yok etti öyle bıraktım az önce şimdi iyi son direk yapabilir miyim yoksa yapamaz mıyım
Selamlar ben tekrar. Böyle çok ciddi oldu ama site için mecbur önceki ilk mesaj olduğu için izin veriyordu. Her neyse oyunu banane lan Asgore'u bağışlayacam diye sıfırladım, sonra normal son şart diye tekrar oynadım, Asgore'un canını az bırakıp bağışladım. Sonra gıcık Flowey gelip zavallıyı öldürdü. Gitti diğer insanların ruhunu emip Photoshop flowey oldu bende bu ne lan çok zor deyip oyunu sıfırladım. Sonra adımı Chara yapıp (ilk seferinde zor olmasın diye Ffirskti sonra Temmie yapmıştım) harabelerdeki fare deliğinin orada oyunu bıraktım ne yapacağım şu Photoshop Flowey'i geçmek zorunlu mu?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı