Çözüldü Undertale iyi son

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KemalI

Decapat
Katılım
27 Nisan 2022
Mesajlar
40
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Undertale iyi son yapmaya çalışıyorum ve Undyne ile savaştan kaçıp durdum ona su verdim ve Papyrus un davet ettiği için eve gittim ama eve almıyor bunu nasıl çözerim?

Undertale iyi son yapmaya çalışıyorum ve Undyne ile savaştan kaçıp durdum ona su verdim ve papyrus un davet ettiği için eve gittim ama eve almıyor bunu nasıl çözerim?

Dün normal son yapmıştım Fowey rahat vermiyor diye appdata>local>undertale deyip her şeyi sildim tekrar isim yazma yeri geldi sıfırdan başladım Undyne'in üzerine su döktüm Papyrus bana katille arkadaş olmam-görüşmem tarzı bir şey dediğini söyledi. Papyrus fightında flört seçeneğini seçtim ondan mı kaynaklı? hiçkimseyle savaşmadım oyunun başında harabelerde Toriel i öldürdüm ondan dolayı mı?
 
Son düzenleme:
Çözüm
Kayıt dosyasını dosyalardan silerseniz iyi son yapamazsınız. İyi son yapabilmek için önceden normal son bitirmeniz lazım, o yüzden oyun içinden sıfırlayın oyunu.
Papyrus ile savaşıp sürekli pes ettikten sonra gidip date fight yapacaksın öyle Undyne'a gideceksin. Benim bildiğim öyle.
Toriel'i de öldürmemelisin iyi sonda kimse ölmemeli.
 
Tüm Save'i baştan başlat. Toriel ölmemeli attığı mermilere atla canın kritiğe bindikçe pes edip kapıyı açıyor.
 
Ne yapmalıyım savaş tuşuna basmadan bağışlaya mı basmalıyım sürekli?

Evet sürekli bağışlayıp mermilere atla. Kıyamayıp senin gitmene izin veriyordu toriel. Sonra diğer yaratıkları öldürmeden, aynen ilerleyip date fight a gir o zaman sorun çıkmaz. Arada köpekler denk geliyor onların bazı taktikleri vardı.
 
Tamam teşekkürler olursa çözüm işaretleyeceğim :)

Şimdi oyunu yine normal sona doğru götürüyorum. Oyun içi sıfırlasam ve Toriel ı bağışlasam olur mu yoksa yine dosyalardan mı sıfırlıyım?
 
Şimdi oyunu yine normal sona doğru götürüyorum. Oyun içi sıfırlasam ve toriel ı bağışlasam olur mu yoksa yine dosyalardan mı sıfırlıyım?

Oyun içinden yaparsan sorun olmaz ama bazen bazı oyunda yaptıklarını kaydedebiliyor ondan, garantiye almak istiyorum diyorsan o klasöre gidip komple temizle.
 

Geri
Yukarı