Çözüldü Sürprizbozan Undertale Undyne ile takılamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BenimAdimName

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. İyi son yapmaya çalışıyorum, kimseyi öldürmedim Undyne Fight'ında bir kere bile hasar vermeden sürekli kaça kaça Sıcak Diyar'a geldim. Undyne bayıldığında su verdim o da gitti. Ama ben takılma görevi olduğunu unutup oraya gitmek yerine normal ilerledim ve çekirdekteki Mettaton Boss Fight'ına kadar geldim. Sonra hatırlayıp geri döndüğümde Papyrus evin önündeydi ve diyalog kurduğumda "Undyne bana katillerle takılmayacağını söyledi" diyor ve takılma görevi olmuyor. Nasıl düzeltirim bunu? Veya düzeltmeme gerek var mı? Yani gidip ilerlemeye devam edersem yine iyi son tetiklenir mi yoksa natural mı olur?

Çözüm
Nasıl eski save'imi yüklerim?
C:/Users/KULLANICI_ADINIZ/AppData/Local/UNDERTALE klasöründe save dosyanız bulunur. Ben şahsen oynarken, yedek olması amacıyla bazı yerlerde bu dosyaları ayrı bir klasöre kopyalıyordum; çünkü bir şey olur, geri dönemem gerekirse falan diye. Eğer siz öyle bir şey yapmadıysanız, Undertale'da sanırım backup benzeri bir save sistemi yoktu. Ama baştan başlamak istemezseniz, internette hazır save dosyaları da bulunabiliyor. Nereden olduğunu hatırlamıyorum ama iyi, kötü ve normal son gibi seçeneklerde bazı oyuncular kendi save'lerini paylaşıyorlardı.
Bu şekilde ilerlersen Pacifist sonu yapamazsın; oyunun doğal sonu gelir. O yüzden eski bir save’in yoksa maalesef baştan başlaman gerekir.

Nasıl eski save'imi yüklerim?
C:/Users/KULLANICI_ADINIZ/AppData/Local/UNDERTALE klasöründe save dosyanız bulunur. Ben şahsen oynarken, yedek olması amacıyla bazı yerlerde bu dosyaları ayrı bir klasöre kopyalıyordum; çünkü bir şey olur, geri dönemem gerekirse falan diye. Eğer siz öyle bir şey yapmadıysanız, Undertale'da sanırım backup benzeri bir save sistemi yoktu. Ama baştan başlamak istemezseniz, internette hazır save dosyaları da bulunabiliyor. Nereden olduğunu hatırlamıyorum ama iyi, kötü ve normal son gibi seçeneklerde bazı oyuncular kendi save'lerini paylaşıyorlardı.

Çözüm
Teşekkür ederim. Şimdilik natural ending'i yapıp sonradan tekrar iyi sonu yapmaya çalışırım o zaman. Baya ilerledim çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı