Çözüldü Undertale'de adı Chara yapmak sonu etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kerosene

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler. 2 sene önce eski bilgisayarımda 3 sonu oynamıştım. Geçenlerde tekrar indirip azıcık oynayıp bırakmışım. Adımı Chara yapmışım ve hangi sonu yapmak istediğimi hatırlamıyorum. Adı Chara yapmanın sona bir etkisi var mıydı? Bunu da hatırlamıyorum. :)

1716931451335.png

Çözüm
Esenlikler. 2 sene önce eski bilgisayarımda 3 sonu oynamıştım. Geçenlerde tekrar indirip azıcık oynayıp bırakmışım. Adımı chara yapmışım ve hangi sonu yapmak istediğimi hatırlamıyorum. Adı chara yapmanın sona bir etkisi var mıydı? Bunu da hatırlamıyorum. :)

Eki Görüntüle 2207364

Hayır sadece isminizi Chara yaparken oyun başında farklı bir cümle söyleniyor. Frisk yaparsanız oyun zorlaşıyor ama sona etkisi yok.
Esenlikler. 2 sene önce eski bilgisayarımda 3 sonu oynamıştım. Geçenlerde tekrar indirip azıcık oynayıp bırakmışım. Adımı chara yapmışım ve hangi sonu yapmak istediğimi hatırlamıyorum. Adı chara yapmanın sona bir etkisi var mıydı? Bunu da hatırlamıyorum. :)

Eki Görüntüle 2207364

Hayır sadece isminizi Chara yaparken oyun başında farklı bir cümle söyleniyor. Frisk yaparsanız oyun zorlaşıyor ama sona etkisi yok.

Çözüm
Hayır etkisi yok. Sadece "Frisk" ismi yaparsanız oynanış değişecektir.

Asriel ile boss fight atarken bize farklı bir isimle hitap ediyordu ve önceden bitirdiğinizi falan biliyordu tam hatırlamıyorum.

Çok teşekkürler hepinize. Şimdi geriye hangi sonda olduğumu hatırlamak kaldı. :( Bunu öğrenmenin bir yolu var mı? Yoksa sıfırlayayım.

Çok teşekkürler hepinize. Şimdi geriye hangi sonda olduğumu hatırlamak kaldı. :( bunu öğrenmenin bir yolu var mı? Yoksa sıfırlayayım.

Eskiden save dosyalarının içini kurcalayarak seçimlere ve ne yaptıklarına bakabiliyordun fakat nasıl olduğunu unuttum bir araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı