Undervolt Adaptöre Zarar Verir mi?

Hayır bildikleri bir şey olduğunu sanmıyorum. Daha da inebilir. -30 fark bile yaratmaz. Bazı sistemler Undervolta elverişli değildir. Asus eğer ki sistemlerini dizayn ederken Undervolt'a pek elverişli yapmadığını fark ettiyse bu işi kontrol altına bu şekilde yapmak istemiş olabilir.
Yazılım üzerinden daha da indirilebiliyor da kendi BIOS ekranları üzerinden yapılabilen undervolt'u limitlemişler. -30 bile fark yarattı açıkçası. Asus TUF konusunda paylaştım değerleri.

Yazılım üzerinden daha da indirilebiliyor da kendi BIOS ekranları üzerinden yapılabilen undervolt'u limitlemişler. -30 bile fark yarattı açıkçası. Asus TUF konusunda paylaştım değerleri.
Ben kendi bilgisayarımda -125 Cache'de kullanıyorum. Buz oluyor. 😃

Haklısınız ama bence -30 pek işe yaramaz bu üst değerlerin yanında.

Performans kaybı olmuyor mu peki fazlaca düşürmüşsünüz siz :)
Undervolt performans kaybı yapmaz. Saçma bir algı var. Underclock yapılmadığı sürece düşürmez. 10700K işlemciyi Undervolt ettik ve kendim Tuning ettim. Daha da performansı arttı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı