BalikSushisi
Kilopat
Sizin dediğiniz şey underclock oluyor dolaylı yoldan. Undervoltta frekans düşürülmez, voltaj düşürülür.FPS düşer, çünkü otomatik olarak ekran kartı frekans değerleri de düşer.
Sizin dediğiniz şey underclock oluyor dolaylı yoldan. Undervoltta frekans düşürülmez, voltaj düşürülür.FPS düşer, çünkü otomatik olarak ekran kartı frekans değerleri de düşer.
Hocam modelden modele değişiyor, ekran kartınız nedir?Ben frekans düşürmeden UV yaptım hatta frekansı arttırdım stabil kullanıyorum.
XFX RX 570.Hocam modelden modele değişiyor, ekran kartınız nedir?
Hocam modelden modele değişiyor, ekran kartınız nedir?
RX 570 Sapphire Pulse ITX.
İkisinde de silikon kalitesi fena değilse frekans düşürmeden gayet düşük voltaj değerlerinde çalıştırılabilir.XFX RX 570.
İkisinde de silikon kalitesi fena değilse frekans düşürmeden gayet düşük voltaj değerlerinde çalıştırılabilir.
Bence o ekran kartına Undervolt değil de Underclock yapılmalı.RX 570 Sapphire Pulse ITX.
Bence o ekran kartına undervolt değil de underclock yapılmalı.
Şimdi başkasında da aynı marka, model ekran kartı olduğunu düşünün. Ancak ne yazık ki ikisinin de kalitesi aynı değil. Üretim sırasında birkaç aşamadan geçiyor ekran kartları ve işlemciler. Sonuç olarak da ısı geçirgenliği farkı falan oluşuyor. Kısaca şans işi diyelim.O tam olarak ne anlama geliyor?
Önerebileceğiniz rehber var mı?