darkLord479
Megapat
Merhaba. Bu hafta bilgisayarımı açtığımda "otomatik onarıma hazırlanıyor" hatası alıyordum ve çözüm olarak öncelikle bir YouTube videosundaki CMD komutlarını uygulamıştım. Bu komutlardan sonra iki gün boyunca o hatayı almadım fakat ikinci günün sonunda tekrar o hatayı aldıktan sonra bilgisayara format attım.
Şimdi yeni format atılmış, çoğu kişinin formattan sonra yüklediği programlar (WinRAR, Steam vs) yüklü olan sistemde "otomatik onarıma hazırlanıyor" ve "UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP" hataları alıyorum. Bu hataları aldıktan sonra bilgisayarı tekrar açabiliyorum tabii ki ama ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
Sistem:
Windows 11.
Dell G15 5525 notebook.
Ryzen 5 6600H.
2 X 16 GB DDR5 RAM (Crucial marka, 2 yıl önce sistemi aldıktan sonra kendim alıp takmıştım)
512 GB PCI-e NVMe M.2 SSD.
Ürün Linki
Şimdi yeni format atılmış, çoğu kişinin formattan sonra yüklediği programlar (WinRAR, Steam vs) yüklü olan sistemde "otomatik onarıma hazırlanıyor" ve "UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP" hataları alıyorum. Bu hataları aldıktan sonra bilgisayarı tekrar açabiliyorum tabii ki ama ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum.
Sistem:
Windows 11.
Dell G15 5525 notebook.
Ryzen 5 6600H.
2 X 16 GB DDR5 RAM (Crucial marka, 2 yıl önce sistemi aldıktan sonra kendim alıp takmıştım)
512 GB PCI-e NVMe M.2 SSD.
Ürün Linki
Son düzenleyen: Moderatör: