Çözüldü UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
No name 8 GB 2133 Mhz CL19
SSD veya HDD modeli
Crucial BX500 480 GB
Ekran kartı
GTX 1060 3 GB
Anakart
MSI H110-M PRO-VD PLUS
İşlemci
i5 6400
011423-7656-01.dmp her kasaya dokunuşumda (yavaş vuruşumda) mavi ekran hatası alıyorum veya bazen alamadan komple gidiyor sorun tam olarak neden kaynaklı önceden hiç olmuyordu.
Ve CS:GO oynarken arkada sadece Discord açık olmamasına rağmen FPS düşmesi yiyorum ve RAM kullanımı %97'lerde geziyor acaba sorun RAM'lerden kaynaklı mı?

Çözüm
Bu sorun genelde RAM'lerden kaynaklı oluyormuş. Dosyayı incelediğimde de zaten bir donanım sorunu olduğunu gösteriyor. BIOS'dan herhangi bir ayar değişikliği yaptın mı?
Şunu bir dener misin?

011423-7656-01.dmp her kasaya dokunuşumda (yavaş vuruşumda) mavi ekran hatası alıyorum veya bazen alamadan komple gidiyor sorun tam olarak neden kaynaklı önceden hiç olmuyordu.
Ve CS:GO oynarken arkada sadece Discord açık olmamasına rağmen FPS düşmesi yiyorum ve RAM kullanımı %97'lerde geziyor acaba sorun RAM'lerden kaynaklı mı?
Bu sorun genelde RAM'lerden kaynaklı oluyormuş. Dosyayı incelediğimde de zaten bir donanım sorunu olduğunu gösteriyor. BIOS'dan herhangi bir ayar değişikliği yaptın mı?
Şunu bir dener misin?

Çözüm
BIOS'tan herhangi bir ayar değişikliği yaptın mı?

Hayır RAM'le alakalı hiçbir şey yapmadım.

8aa9e7fd-d672-4a1f-95a2-236d1646a7df.jpg

Neyse 1.5 ay idare etsin yeter zaten RAM'leri yenileyecektik.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı