demokan05
Centipat
111020-9296-01.dmp

Teşekkür ederim, internette araştırma yaptım ama sağlam bir kaynak bulamayınca emin olmamadım haliyle de emin olmadan atmak istemedim.@PanzerTR Attığını iki dosya da Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework'e ait
- Cihazınızın sitesinden Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework sürücüsünü indirip güncelleyin.
HP Gaming Pavilion - 15-cx0031nt Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: HP Gaming Pavilion - 15-cx0031nt.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP sitesidir.support.hp.com
- BIOS ayarlarınızı varsayılan ayarlara alın ve MemTest86 ile test edin. Test sonuçlarınızı bizimle paylaşın.
- Tedbir amaçlı HP 3D DriveGuard yazılımını kaldırabilirsiniz.
- Yine tedbir amaçlı Logitech'e ait yazılımları da kaldırın.
@PanzerTR Attığını iki dosya da Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework'e ait![]()
Doğrudur, minidump dosyanız açık olmadığı için bakmadım tekrardan, yanlış hatırlıyormuşum. Attığımı deneyin olmazsa farklı bir sürüm bakınıyorum.
Kurmayı deneyin, olmazsa ayıklayıp kurarsınız. Veya alta bir tane daha attım, ondan önce son attığımı deneyin. O olmazsa en son Lenovo'yu deneyin. Sorun olmaz.Başarıyla indirdim son attığınızı fakat merak ettiğim bir şey var bana attığınız Lenovo fakat benimki HP bir sıkıntı yaratır mı?
Üstte attığım olmazsa bir de bunu deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.