Unigine Heaven Benchmark

Mirkan Şenol

Kilopat
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Boş gezenin boş kalfası ...
Unigine heaven benchmark 4.0 testi yaptım, ilk testde sahne geçişleri sırasında inanılmaz düşüşler yaşadım.
İlk testde minimum değer 9.1, maksimum değer 174.8, ortalama ise 91.5'di.

1558407_10151979690973425_443966716_n_zps199a210d.jpg

İkinci testde ise daha yüksek skorlar elde ettim ve sahne geçişleri sırasında aldığım en düşük değer olan minimum değer 25.1'di.
Bu testin en yüksek fps değeri 179'u geçmedi ve ortalamam 93.3'dü.
Yanlız bir şey dikkatimi çekti, windows 8.1 kullanıyorum fakat işletim sistemim windows nt olarak gözüküyor.

YeniBitE15F0lemResmi_zpsb726af67.jpg

Winwods 7 kurulu iken aldığım puanlar çok daha iyiydi.

test_zps478c9b78.jpg

Üzerinden en fazla iki ay geçmiştir, ekran kartı ısısı daha önce denediğimde de 70 dereceyi görmüştü (fanları açmadım).
Çalışan bir çok programı da sonlardırdım üstelik, sizce bu düşüşün sebebi nedir?
Windows NT 6.2 nedir? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows NT 6.2 = Windows 8.

Siz tabanı Intel yapın. LGA 2011 toplayalım size Ivy Bridge-E :)

Cevabınız için teşekkürler Burak hocam.
Kesinlikle intel sisteme geçeceğim, yüklü miktar da para yatıracağım.
Korkum ben aldıkdan sonra ddr4 ramlerin ve yeni anakartların gelmesi.
Ddr4 çıkana kadar mevcut fx8350'yi su soğutma ile birlikte hız aşırtmalı bir şekilde kullanacağım.

İntel sisteme geçişim uzun zaman alacak.
Ddr 4 ram'lar ve oyuncu serisi üst sınıf anakartlar gelmeden, kasa içine kuruş masraf etmeyeceğim.
Belki 2 tane daha 2tb hdd alırım.

- - - Güncellendi - - -

Sli desteği olmayan oyunlarda, performans tek kartdaki değerden çok daha düşük oluyor. Bu normal mi?
NFS shift 2'de sli kapalı 150fps alırken, sli'ı açtığımda 47-50fps'yi geçemiyorum. 100fps kayıp yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı