Uninstaller önerisi

Resul369

Decapat
Daha fazla  
Ücretsiz uninstaller uygulaması lazım. Hibit kullanıyordum fakat format sonrası gitti ve sitesine giriş yapılmıyor. Hibit gibi ücretsiz ve virüssüz öneriniz nedir?

Not: Revolt kullandım ama hibit gibi güzel silmiyor, biraz bozuk gibi. Pek kullanmadım. Masaüstünde falan silsen bile uygulama kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz uninstaller uygulaması lazım. Hibit kullanıyordum fakat format sonrası gitti ve sitesine giriş yapılmıyor. Hibit gibi ücretsiz ve virüssüz öneriniz nedir?

Not: Revolt kullandım ama hibit gibi güzel silmiyor, biraz bozuk gibi. Pek kullanmadım. Masaüstünde falan silsen bile uygulama kalıyor.
BCUninstaller, ekran kartı biosunu bile silebiliyorsun (windows dosyalarını katmıyorum bile). Ama tabi ki de uyarısını veriyor.

NOT: Revo ile Armoury Create bile silinmiyor.

Bcuninstaller, ekran kartı BIOS'unu bile silebiliyorsun (Windows dosyalarını katmıyorum bile). Ama tabii ki de uyarısını veriyor.

Not: Revo ile Armoury Crate bile silinmiyor.

Ne için kullandığına göre değişir hocam. Ben pek fazla uygulama kurmuyorum kaldırmak istiyorsamda kalıntı kalmadan silsin yeterli diyorum, gayet yetiyor siz biraz daha komplike bir şekilde kullanıyorsunuz sanırım. Sistem dosyaları vs.

Revo.

Ne için kullandığına göre değişir hocam. Ben pek fazla uygulama kurmuyorum kaldırmak istiyorsamda kalıntı kalmadan silsin yeterli diyorum, gayet yetiyor siz biraz daha komplike bir şekilde kullanıyorsunuz sanırım. Sistem dosyaları vs.
Vallahi hocam ben de öyle kullanıyorum ama kırk yılın başı bir kere revo kullandığımda (armoury crate için) beni mutlu etmedi ama BCU ile herşeyi yapabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı