Union 2200 alınır mı?

MustafaOnur1

Centipat
Arkadaşlar, aranızda bu bilgisayardan alan arkadaşlarımız var mı? CS GO oynuyorum ve bunu almak istiyorum anakartı Gigabyte B450 yapacağım ve RAM'i 16 GB yapacağım. Ekran kartsız bir şekilde CS GO akıcı oynar mıyım? 1080P ye gerek yok 1280 1024 falan oynarım en fazla önerilerinizi bekliyorum, şimdiden sağ olun.

Arkadaşlar, aranızda bu bilgisayardan alan arkadaşlarımız var mı? CS GO oynuyorum ve bunu almak istiyorum anakartı Gigabyte B450 yapacağım ve RAM'i 16 GB yapacağım. Ekran kartsız bir şekilde CS GO akıcı oynar mıyım? 1080P ye gerek yok 1280 1024 falan oynarım en fazla önerilerinizi bekliyorum, şimdiden sağ olun.
Bence alınır. Mümkünse işlemciyi 3200G seçin. CS:GO 1080P yüksek ayarlarda bile 70-80 FPS civarı oynanır gibi geliyor.

Bence alınır. Mümkünse işlemciyi 3200G seçin. CS:GO 1080P yüksek ayarlarda bile 70-80 FPS civarı oynanır gibi geliyor.
bende öyle düşündüm internetten araştırdım da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu buldum adam 70 fps felan alıyor bir bak istersen :D

@MustafaOnur1 Eğer APU bir sistem alacaksan ramlerin dual channel (4x4,8x8 gibi) olması çok önemli, dikkat et buna. 2200g yetmeyebilir. İşlemciyi bence arttırmalısın ki hem şimdi FPS'in daha yüksek olsun. Hemde ileride ekran kartı takarken çok düşük bir ekran kartı takman gerekmesin. Sistemi almak istiyorsan RAM'leri 8x8 yap, Anakartı B450M S2H yap, SSD Adata yap. Buraya link bırakıyorum APU sistemlerde Dual channel ve Single channel farkı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı