Unity 3D için uygun bilgisayar tavsiyesi

deliselhucre

Picopat
Daha fazla  
Unity 3D için orta düzeye kadar beni rahat götürecek, bunun yanında oyun oynayabileceğim PC veya laptop önerir misiniz? Toplamak için parça önerirseniz daha iyi olur.
bütçe 80k olsun, 100k ya kadar yolu var

Son düzenleme:
Son düzenleme:
yazdım en başa(80k olursa iyi 100k ya kadar yolu var)

bütçe çok belli değil, çünkü kendi parama babam da destek vericek ne kadar vericeğini bilmiyom, yani 100k dedim ama 110 olsa da farketmez, fazla artmasın yeter

bu arada toplama olucaksa ekran ve kasa olmasın elimde zaten bulunuyor
Nasıl bir kasa hocam ve Monitör nasıl bir şey kullanıyorsunuz?

hocam evde asus un iki tane kasası var, türlerini bilmiyom ama uymasa bile sonra kendim ayrı bir bütçeden alırım zaten, o yüzden istemedim, benim için önemli olan ana parçalar ve performans
Hocam şimdi 110k bütçeye 5080 9950x sistem toplanır. Yapacağınız işin işlemciyle ilgisi var mı yoksa tamamen ekran kartı üzerine mi?

Burası 112.798 TL yapıyor. İş için kullanacaksınız diye Ram 2x32 64gb. SSD 2tb yetmezse ileride eklersiniz. Kasa eklemedim ama elinizdeki kasaya bunlar sığar mı bilemem.

@efebatiin @Marix Sizce değişecek bir şey var mı?

Burası 112.798 TL yapıyor. İş için kullanacaksınız diye Ram 2x32 64gb. SSD 2tb yetmezse ileride eklersiniz. Kasa eklemedim ama elinizdeki kasaya bunlar sığar mı bilemem.

@efebatiin @Marix Sizce değişecek bir şey var mı?
tam iş değil oyun oynayacağım ve yazılım öğreneceğim, ama oda iş sayılır

O soğutucu hakkında pek bir bilgim yok fakat 9950X i soğutabileceğini düşünmüyorum. 360mm bir sıvı soğutucu daha iyi olur.
Bu arada kasa nerede? Yoksa bende mi sıkıntı var.

Konu sahibinin bütçeyi zorluyorsa RAM'i 2x24 anakartı B650 Tomahawk yapabilir biraz daha ucuza gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı