Unity 3D nasıl kullanılır?

Kusura bakmayın uykusuzluğun zararları. Model için ise; burada yazdıklarım dusman objesi için geçerlidir.

Siz bana kapsül objesini nasıl değiştiririz dediniz bende size kapsül yani dusman modelini yapmayı gösterdim. Evet dusman.

Siz bana kapsül objesini nasıl değiştiririz dediniz bende size kapsül yani düşman modelini yapmayı gösterdim. Evet düşman.
Birkaç modelleme indirdiğim gösterdiğiniz siteden ama adam çok büyük gözüküyor. Küçültünce de ezilmiş gibi gözüküyor. Birde büyükken denedim düşman yaptığımız objeye modeli koydum öyle denedim ama adım atmadan sanki uçarak geliyor.

O Model i biraz göz Kararı ile ayarlamak gereklidir. Uçma konusu ise dusman objesine basın, insceptor bölümünden Add companent e basın ve Rigi body adlı ürünü arayın ve ekleyin.

Onu kastetmedim. Düşman benim gibi adım atarak gelmiyor.
Dostum yazdıklarımı okumuyormusun, şuan düşmanın animasyon kullanmıyor, bunu en başta belirtmiştim zaten. Animasyon işi yazı ile anlatılamayacak kadar karışık. Şuan ne ile uğraşıyorsun, hangi kaynağı izliyorsunuz ?

Şuan yaptığım bir harita var. Burada kafama göre egzersiz yapıyorum. Programı kavramaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…