Unity 3D nasıl kullanılır?

Siz bana kapsül objesini nasıl değiştiririz dediniz bende size kapsül yani düşman modelini yapmayı gösterdim. Evet düşman.
Birkaç modelleme indirdiğim gösterdiğiniz siteden ama adam çok büyük gözüküyor. Küçültünce de ezilmiş gibi gözüküyor. Birde büyükken denedim düşman yaptığımız objeye modeli koydum öyle denedim ama adım atmadan sanki uçarak geliyor.

Birkaç modelleme indirdiğim gösterdiğiniz siteden ama adam çok büyük gözüküyor. Küçültünce de ezilmiş gibi gözüküyor. Birde büyükken denedim düşman yaptığımız objeye modeli koydum öyle denedim ama adım atmadan sanki uçarak geliyor.
O Model i biraz göz Kararı ile ayarlamak gereklidir. Uçma konusu ise dusman objesine basın, insceptor bölümünden Add companent e basın ve Rigi body adlı ürünü arayın ve ekleyin.

O Model i biraz göz Kararı ile ayarlamak gereklidir. Uçma konusu ise dusman objesine basın, insceptor bölümünden Add companent e basın ve Rigi body adlı ürünü arayın ve ekleyin.
Ekledim ama değişe bir şey olmadı. Halen daha adım atmadan geliyor.

Onu kastetmedim. Düşman benim gibi adım atarak gelmiyor.
Dostum yazdıklarımı okumuyormusun, şuan düşmanın animasyon kullanmıyor, bunu en başta belirtmiştim zaten. Animasyon işi yazı ile anlatılamayacak kadar karışık. Şuan ne ile uğraşıyorsun, hangi kaynağı izliyorsunuz ?

Dostum yazdıklarımı okumuyor musun, şuan düşmanın animasyon kullanmıyor, bunu en başta belirtmiştim zaten. Animasyon işi yazı ile anlatılamayacak kadar karışık. Şuan ne ile uğraşıyorsun, hangi kaynağı izliyorsunuz ?
Şuan yaptığım bir harita var. Burada kafama göre egzersiz yapıyorum. Programı kavramaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı