Unity api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll Hatası

Makaleler
1
Merhabalar, dün Unity'i indirdim. Unity Hub'dan açmaya çalıştım ama hiçbir tepki vermedi. Bende bu yüzden yüklediğim yere gittim ve oradan açmaya çalıştım ve karşıma api-ms-win-core-libraryloader-l1-2-0.dll hatası çıktı ve bende gidip DLL'yi indirdim. Çalışacağını umarak tekrar Unity'i açmayı denedim ve bu sefer de şu hatayı verdi:

Bu sefer de bu DLL'yi indirdim ve sonra fark ettim ki bende bu DLL zaten yüklüymüş. İnternette araştırdım ama çözüm bulamadım. Bu arada PC'ye format atmadan önce hiç hata vermeden çalışıyordu.
Az önce tekrardan yükledim ve yüklendikten sonra Unity Hub'da bir uyarı fark ettim. Bu uyarıyı daha önce yüklediğimde de görmüştüm ama umursamamıştım şimdi dikkatimi çekti.

Ek olarak aklıma Unity'i Hub'suz indirmek geldi şimdi bunu deneyeceğim.
Evet, Hub'suz indirmek bir işe yaramadı. Hala aynı.

Son düzenleme:
İnternet'ten DLL yüklemeniz yanlış olmuş. Process Monitor ile rapor paylaşın. Yakın bir zamanda Windows 10'a geçin. Windows 7 için artık destek veremiyoruz.

Buyrun rapor burada. Kullandığım laptopun özellikleri çok kötü olduğu için Windows 7 kullanıyorum. Windows 10 da bir kaç şey yükleyince oyunlarda programarda v.b kasmalar başlıyor.

C:\Windows\System32\msvcr120.dll C:\Windows\System32\msvcp120.dll

Bunları silin ve bunları kurun.

Pes ettim Windows 10 yüklüyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…