Unity api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll Hatası

Makaleler
1
Merhabalar, dün Unity'i indirdim. Unity Hub'dan açmaya çalıştım ama hiçbir tepki vermedi. Bende bu yüzden yüklediğim yere gittim ve oradan açmaya çalıştım ve karşıma api-ms-win-core-libraryloader-l1-2-0.dll hatası çıktı ve bende gidip DLL'yi indirdim. Çalışacağını umarak tekrar Unity'i açmayı denedim ve bu sefer de şu hatayı verdi:

1582364496272.png

Bu sefer de bu DLL'yi indirdim ve sonra fark ettim ki bende bu DLL zaten yüklüymüş. İnternette araştırdım ama çözüm bulamadım. Bu arada PC'ye format atmadan önce hiç hata vermeden çalışıyordu.
Az önce tekrardan yükledim ve yüklendikten sonra Unity Hub'da bir uyarı fark ettim. Bu uyarıyı daha önce yüklediğimde de görmüştüm ama umursamamıştım şimdi dikkatimi çekti.

1582392311962.png

Ek olarak aklıma Unity'i Hub'suz indirmek geldi şimdi bunu deneyeceğim.
Evet, Hub'suz indirmek bir işe yaramadı. Hala aynı.

Son düzenleme:
İnternet'ten DLL yüklemeniz yanlış olmuş. Process Monitor ile rapor paylaşın. Yakın bir zamanda Windows 10'a geçin. Windows 7 için artık destek veremiyoruz.

C:\Windows\System32\msvcr120.dll C:\Windows\System32\msvcp120.dll

Bunları silin ve bunları kurun.

C:\Windows\System32\msvcr120.dll. C:\Windows\System32\msvcp120.dll

Bunları silin ve bunları kurun.

Pes ettim Windows 10 yüklüyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı