Unity C# fonksiyonları nasıl öğrenilir?

Furkan Ahmet

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben lise 3. sınıf bilişim-web tasarım öğrencisiyim. 2. sınıfta programlama dersi görmüş ve C#'ı konsol üzerinden uygulamalarla öğrenmiştik şimdi ise öğrendiğim C# ile bir şeyler hayata geçirmek istiyorum. Unity 3D ile oyun programlamak için programı indirdim arayüzü kurcaladım Unity kullanmayı hemen hemen öğrendim fakat Unity'nin C# içerisinde kendi fonksiyonları, terimleri vs. var ve bunlar içinde Türkçe bir kaynak yok. Unity'in kendi rehberleri İngilizce ve benimde kendi çapımda ufak tefek çeviriler yapabilecek bir İngilizce'm var. Ama söylediğim gibi ufak tefek yani bir yerden sonra anlamsızlaşıyor çevirilerim ve cidden öğrenmek zor oluyor. Sizden ricam Unity'in kendi C# fonksiyonlarını ve terimlerini öğrenebilmek ve kullanabilmek için birkaç öneri.
Saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklınıza gelen her fikiri küçük büyük öğrendiklerinizle yapmaya çalışmalı ve bilmediklerinizi araştırmalısınız. Merak ettiğiniz şeyleri Google'da İngilizce aratırsanız kaynaklara daha kolay erişebilirsiniz.
Yani proje yaparak öğrenmek düşüncesini destekliyorum.
İyi çalışmalar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı