Unity Engine'de programladığım oyun için tavsiyeler

Evet ekiple olsam her şey daha kolay olurdu daha rahatlardım fakat arkadaşlarım arasında modelleme yapan veya merakı olan birisi yok ve hiç başka yerden de ekip arayışına girmedim. Sebebi ise güven problemi. Genellikle o tarz şeylerde grubun dağılmasıyla sonuçlandığı için tedirgin olmuyo değilim ama bu oyunu bitirdikten sonra 5 - 6 ay gibi bir süre boyunca planını yaptığım öğreneceğim başka şeyler var. Planımı bitirdikten sonra kesinlikle bir grup bulmaya çalışacağım. Önerin için teşekkürler.

İletişime geçelim mi senle kısmen modelleme biliyorum çok istediğin bazı şeyleri ücretsiz olarak modellerim elimden geldiğince bende bir 6 7 ay kendimi geliştirip bazı gruplara girmeyi düşünüyorum belki ileride bir şeyler yapabiliriz.

Bu oyunda hazır modeller var yani bu oyunluk modele gerek yok fakat ileride dediğin gibi olabilir.

Şu aşamada grubun dağılması sana tecrübe kazandırır, bir şey kaybettirmez. Ama ileride büyük bir ekibe girdiğin zaman bu tecrübeden yoksunsan kaybın daha çok olabilir, ekonomik-ruhsal vs.

Şu aşamada grubun dağılması sana tecrübe kazandırır, bir şey kaybettirmez. Ama ileride büyük bir ekibe girdiğin zaman bu tecrübeden yoksunsan kaybın daha çok olabilir, ekonomik-ruhsal vs.
Evet haklı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…