Unity Event System hatası

Boslux

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Search Engine Optimization
Arkadaşlar Unity'de böyle bir hata aldım, Scene'de kendiliğinden oluşan Event System dışında bir şey de yok. Ne yapmam gerekiyor, bilen var mı?

EventSystem Hatası.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hierarchy de göremedim sahnede başka olduğunu sanmıyorum bug olma olasılığı var mıdır?
Eğer oynanışı özellikle UI kısmında sorun yoksa çok takmamanı öneririm bu tarz warning sınıfındaki hataları.
Sahnede bulunan herhangi bir objenin bir scriptinin start kısmında şu kodu çalıştırır mısın? Console'da null veya missing gibi bir hata almıyorsan sorun yok.
C#:
Debug.Log(EventSystem.current,EventSystem.current);

Canvas oluşturduysanız yanında Event'te oluşturuyor onu silmeyi deneyin.

Hocam canvası silip tekrar işlemleri seriden yaptım düzeldi teşekkür ederim.

Eğer oynanışı özellikle UI kısmında sorun yoksa çok takmamanı öneririm bu tarz warning sınıfındaki hataları.
Sahnede bulunan herhangi bir objenin bir scriptinin start kısmında şu kodu çalıştırır mısın? Console'da null veya missing gibi bir hata almıyorsan sorun yok.
C#:

Deniyorum hocam.

C#:

Bir hata almadım hocam teşekkür ederim size de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı