Unity getkey komutu çalışmıyor

Jackie Boy

Megapat
Daha fazla  
Can barı yapmaya çalışıyordum. Bir adet slider açıp yazdığım scripti bu sliderın içine attım ve health slider kısmına açtığım sliderı koydum. Yazdığım kod bu şekilde fakat hem Debug alamıyorum hem de getkey çalışmıyor nerede hata yapıyorum?

@soufly Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz.

Dosya Ekleri

• ssa.png
    ssa.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 46
  • ssaa.png
    ssaa.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Yeni input sistemini kurduysan çalışmayabilir, priject setting-> player, other setting, active input handling, seçeneğini eğer yeni sistemi kurduysan both yapman lazım

Hocam görüldüğü gibi ınput alamıyorsunuz. Inputu bir de böyle almayı deneyin ve Game ekranında tıkladığınızdan emin olun.

İf(ınput. Getmousebutton(1)

Keycode genelde klavye ınputu için kullanılıyor. Mouse için ınput alınımında keycode çalışmıyor diye biliyorum. Bir deneyin çalışmazsa Player settingsdeki ınput'u kontrol edin.

Hocam görüldüğü gibi ınput alamıyorsunuz. Inputu bir de böyle almayı deneyin ve Game ekranında tıkladığınızdan emin olun.

İf(ınput. Getmousebutton(1)

Keycode genelde klavye ınputu için kullanılıyor. Mouse için ınput alınımında keycode çalışmıyor diye biliyorum. Bir deneyin çalışmazsa Player settingsdeki ınput'u kontrol edin.
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• asdsad.png
    asdsad.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Geri
Yukarı