Markadan markaya değişiyor, birçok markada bozulmuyor fakat Acer hakkında bir bilgim yok.RAM eklemek garantiyi bozmaz mı?
Markadan markaya değişiyor, birçok markada bozulmuyor fakat Acer hakkında bir bilgim yok.RAM eklemek garantiyi bozmaz mı?
Bozar.RAM eklemek garantiyi bozmaz mı?
RAM eklemek garantiyi bozmaz mı?
Önemli olan ekran kartı ve işlemci gücü bir de bunu kaldıracak RAM tabii. GameGaraj'da ekleme yaparak 3060'lı bilgisayarı iyi bir RAM kapasitesi ile alabilirsin bence.
Gamegaraj kalitelidir, MSI kasaları kullanıyor ve garantisi iy diye duydum. Monster'ın o modeli kalitesiz ve fiyatı çok yüksek.GameGaraj'daki laptop kaliteli midir? Garanti servisi nasıldır? Ayrıca attığım Monster bilgisayarın bir sıkıntısı var mı?
Game Garaj servis konusunda Monster gibi çalışıyor diye biliyorum. Kalite konusunda da Monster gibi bir birlerinin rakipleri olarak düşün.GameGaraj'daki laptop kaliteli midir? Garanti servisi nasıldır? Ayrıca attığım Monster bilgisayarın bir sıkıntısı var mı?
Unity için 3060 biraz fazla değil mi hocam ben mx450 laptop ile kullanmayı düşünüyorum kaldırmaz mı acaba?Önemli olan ekran kartı ve işlemci gücü bide bunu kaldıracak RAM tabi. Game Garaj da ekleme yaparak 3060lı bilgisayarı iyi bir Ram kapasitesi ile alabilirsin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.