Unity IEnumerator kodu hata veriyor

Relby

Centipat
Daha fazla  
Flappy Bird oyunu yapıyorum boruların spawn olması için kod bu ve ıenumerator için hata veriyor ne yapmalıyım hata görselde.

C#:
using UnityEngine;

public class Spawner : MonoBehaviour.
{

public Birdy BirdScript;

public GameObject Borular;

public float height;

public float time;

private void Start()
 {
 StartCoroutine(SpawnObject(time));
 }

public IEnumerator SpawnObject(float time)
{
 while (BirdScript.isDead)
 {
 Instantiate (Borular, new Vector3(3, Random.Range(-height, height), 0), Quaternion.identity);

yield return new WaitForSeconds(time);
 }

}

}

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-11 195622.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-11 195622.png
    17 KB · Görüntüleme: 20
Kodlarda bir sıkıntı gözükmüyor namespace hatası veriyor bir yerde IEnumberator arıyor bunu bulamıyor başka bir scriptten örnekleme falan yapıyorsan kontrol et.

Kodlarda bir sıkıntı gözükmüyor namespace hatası veriyor bir yerde ıenumberator arıyor bunu bulamıyor başka bir scriptten örnekleme falan yapıyorsan kontrol et.

at0mdan baktım kodu doğru yazdım bence ama yanlış yaptıysam nasıl düzelteceğim?

Kodlarda bir sıkıntı gözükmüyor namespace hatası veriyor bir yerde ıenumberator arıyor bunu bulamıyor başka bir scriptten örnekleme falan yapıyorsan kontrol et.

Namespace nedir kodlamada daha yeniyim.

Son düzenleme:
at0mdan baktım kodu doğru yazdım bence ama yanlış yaptıysam nasıl düzelteceğim?
Bende bir hata farketmedim fakat public Birdy BirdScript; bak burada başka bir script'i örnekliyorsun içerisindeki kodları kullanmak için yüksek ihtimal orada sıkıntı var.
Namespace nedir kodlamada daha yeniyim.
Namespace Nedir ? : Aynı amaca hizmet eden özellikleri, sınıfları ve fonksiyonları bir çatı altında toplarken, bu çatıya verdiğimiz isime isim alanı (namespace) denir. Bir namespace içerisine birbiriyle alakalı sınıf(class) ve foksiyonları(method) koymaya dikkat ederiz. Kaynak : caylakyazilimci.com

Flappy Bird oyunu yapıyorum boruların spawn olması için kod bu ve ıenumerator için hata veriyor ne yapmalıyım hata görselde.

C#:
using UnityEngine;

public class Spawner : MonoBehaviour.
{

public Birdy BirdScript;

public GameObject Borular;

public float height;

public float time;

private void Start()
 {
 StartCoroutine(SpawnObject(time));
 }

public IEnumerator SpawnObject(float time)
{
 while (BirdScript.isDead)
 {
 Instantiate (Borular, new Vector3(3, Random.Range(-height, height), 0), Quaternion.identity);

yield return new WaitForSeconds(time);
 }

}

}
using System.Collections;

Kodun başına bunu koy.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı