Unity ile oyun yapmak için C# vs OOP

C# ile OOP farklı diller değildir, C# bir yazılım dilidir, OOP ise açılımı nesne yönelimli programlama olan bir programlama yaklaşımıdır. Nesne yönelimli programlama mantığını bilmeden Unity'de oyun yazmanız çok zor. Orta seviye C# biliyorsanız Unity'e geçebilirsiniz.
orta seviye C# dan kastınız nedir acaba , ben bugün döngüleri bitiririm , seviyem bu şuan
 
peki anlıyorum ki ortak karar öğrenmem gerektiği , peki hangi sırayla öğrenmeliyim , önce temel C# öğrenip sonra mı oop geçeyim yoksa tam tersi falan mı nasıl yapabilirim
 
Peki anlıyorum ki ortak karar öğrenmem gerektiği, peki hangi sırayla öğrenmeliyim, önce temel C# öğrenip sonra mı OOP geçeyim yoksa tam tersi falan mı nasıl yapabilirim?
Önce temel C# öğren, sonra OOP'nin ne olduğunu öğrenerek OOP ile çalışmaya başla. Bu sitedeki konu sırasıyla gidebilirsin.
 
Çok teşekkürler hocalarım beni aydınlattığınız için <3
 
Son düzenleyen: Moderatör:
peki son bi soru , udemy üzerinden önerebileceğiniz bir OOP kursu var mı , ben Murat Yücedağ hocamınkini buldum
 
peki son bi soru , udemy üzerinden önerebileceğiniz bir OOP kursu var mı , ben Murat Yücedağ hocamınkini buldum
Cengiz Atilla'nın C# eğitim kursu var, kendisi MCPD (Microsoft Certified Professional Developer), onu tavsiye edebilirim.
Murat Hoca da iyidir, ama ben Cengiz Hoca'dan öğrendim bir çok şeyi.

 
Şahsen ben olsam yazılı kaynaktan, dökümandan vs. öğrenirdim. Yazılım hayatın boyunca çok fazla döküman okuman gerekecek. Alışırsın.
doğrudur hocam , fakat yazılım o yüzünü çok bilmiyorum ne yalan söyleyeyim , stackoverwolf olsun , github olsun , kütüphaneler , dökümanlar vs bunları öğrenmek istiyorum . kaynak öneriniz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı