Unity nasıl öğrenilir?

Kaiser78

Decapat
Daha fazla  
İşe KA6an adlı kanalın https://youtube.com/@ka6an?si=jH0Mq6hHRU1jgznq
Unity giriş serisini izlemekle başladım ama seri bitince ne yapacağımı bilmiyordum. Kanalında TPS zombi oyunu yapma serisi vardı onu izlemeye başladım ama serinin ortalarında zorlanmaya başladım. Aynı zamanda Unity'nin mantığını hala öğrenemedim. Sizce C sharp mı öğrenmeliyim yoksa İngilizce mi geliştirmeliyim veya başka bir yol mu denemeliyim? Cevaplarsanız sevinirim.

Direkt dil bilmeden Unity ile başladıysan zorlanman normal. Önce C# öğrenmeye başla ondan sonra Unity öğrenirsin. İngilizce lazım çünkü Türkçe kaynak bulmak zor bazı konularda. İngilizceyide halledersen daha rahat olur senin için.

P

Direkt dil bilmeden Unity ile başladıysan zorlanman normal. Önce C# öğrenmeye başla ondan sonra Unity öğrenirsin. İngilizce lazım çünkü Türkçe kaynak bulmak zor bazı konularda. İngilizceyide halledersen daha rahat olur senin için.

Peki Unity C# la normal C# arasında fazla fark var mı? Bir de YouTube'dan önerebileceniz bir C# serisi var mı?

P

Peki Unity C# la normal C# arasında fazla fark var mı? Bir de YouTube'dan önerebileceniz bir C# serisi var mı?
Kod olarak fazla değişmiyor fakat Unity kütüphanesi kullanıldığı için ek fonksiyonlar vesaire ekliyor. Bu da gayet normal. Yani fazla fark yok. Ben youtube'dan öğrenmedim. 1milyonistihdam diye bir projesi vardı devletin. Oraya kaydoldum, temelini oradan öğrendim. Eğer paranız varsa Udemy üzerinden yüksek puanlı derslere bakabilirsiniz. Udemy üzerinden Kaan Academy Unity derslerini önerebilirim. Kolay gelsin şimdiden.

Kod olarak fazla değişmiyor fakat Unity kütüphanesi kullanıldığı için ek fonksiyonlar vesaire ekliyor. Bu da gayet normal. Yani fazla fark yok. Ben YouTube'dan öğrenmedim. 1milyonistihdam diye bir projesi vardı devletin. Oraya kaydoldum, temelini oradan öğrendim. Eğer paranız varsa Udemy üzerinden yüksek puanlı derslere bakabilirsiniz. Udemy üzerinden Kaan academy Unity derslerini önerebilirim. Kolay gelsin şimdiden.

Yanıtınız için teşekkürler. Başka diyeceğiniz bir şey var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı