B Bilalcelik00 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Merhaba Unity'de oluşturduğum script açılmıyor ve şöyle bir uyarı aldım, yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri alıntı4.PNG 31,9 KB · Görüntüleme: 129
Merhaba Unity'de oluşturduğum script açılmıyor ve şöyle bir uyarı aldım, yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm B B Bilalcelik00 8 Şubat 2021 LayThese dedi: Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden. Genişletmek için tıkla... 2019'u kurdum sorun çözüldü
LayThese dedi: Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden. Genişletmek için tıkla... 2019'u kurdum sorun çözüldü
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 8 Şubat 2021 #2 Silip yeniden oluşturmayı denediniz mi ? Nasılsa boş bir script dosyası. Artı 0 Eksi
KS KS B Bilalcelik00 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #3 LayThese dedi: Silip yeniden oluşturmayı denediniz mi ? Nasılsa boş bir script dosyası. Genişletmek için tıkla... evet denedim üstüne bastığımda açılması lazım fakat açılmıyor Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Silip yeniden oluşturmayı denediniz mi ? Nasılsa boş bir script dosyası. Genişletmek için tıkla... evet denedim üstüne bastığımda açılması lazım fakat açılmıyor
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 8 Şubat 2021 #4 Visual Studio kurulu mu ? Unity üzerinden ayarladınız mı Varsayılan Editör için ? Artı 0 Eksi
KS KS B Bilalcelik00 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #5 LayThese dedi: Visual Studio kurulu mu ? Unity üzerinden ayarladınız mı Varsayılan Editör için ? Eki Görüntüle 871224 Genişletmek için tıkla... evet ayarladım Artı 0 Eksi
LayThese dedi: Visual Studio kurulu mu ? Unity üzerinden ayarladınız mı Varsayılan Editör için ? Eki Görüntüle 871224 Genişletmek için tıkla... evet ayarladım
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 8 Şubat 2021 #6 Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden. Artı 0 Eksi
Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden.
KS KS B Bilalcelik00 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #7 LayThese dedi: Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden. Genişletmek için tıkla... 2019'u kurdum sorun çözüldü Artı 0 Eksi Çözüm
LayThese dedi: Yeni kurduysanız yeniden başlatıp tekrar deneyin. Sorun devam ederse en güncel LTS sürümünü indirip kurun Unity Hub üzerinden. Genişletmek için tıkla... 2019'u kurdum sorun çözüldü