ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Neden olabilir? Yardımcı olur musunuz? Yeniyim bu arada. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-08 191733.png 67,1 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm SpeeQ 8 Ağustos 2023 C#:Panoya kopyala using System.IO; Kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin?
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #2 Bu scripti bir gameObject'e baglaman gerek. Onunda icinde animator componenti olmali. Artı 0 Eksi
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 C#:Panoya kopyala using System.IO; Kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Son düzenleme: 8 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Genelde hatalı kısma imleci getiirp alt+enter tuşlarına basınca hatanın ne olduğunu gösterir. Oradan soruna bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Genelde hatalı kısma imleci getiirp alt+enter tuşlarına basınca hatanın ne olduğunu gösterir. Oradan soruna bakabilirsiniz.
KS KS ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 TurtleCanUsePC dedi: Genelde hatalı kısma imleci getiirp alt+enter tuşlarına basınca hatanın ne olduğunu gösterir. Oradan soruna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim düzeltmedi. Artı 0 Eksi
TurtleCanUsePC dedi: Genelde hatalı kısma imleci getiirp alt+enter tuşlarına basınca hatanın ne olduğunu gösterir. Oradan soruna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim düzeltmedi.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Unity'den VS Code seçili mi editör olarak? ibrahimt0 dedi: Denedim düzeltmedi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Unity'den VS Code seçili mi editör olarak? ibrahimt0 dedi: Denedim düzeltmedi. Genişletmek için tıkla...
KS KS ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 Jupiter Parliyor dedi: Bu scripti bir gameObject'e baglaman gerek. Onunda icinde animator componenti olmali. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Jupiter Parliyor dedi: Onunda icinde animator componenti olmali. Genişletmek için tıkla... Bunu anlamadım. SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-08 195502.png 64,9 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Jupiter Parliyor dedi: Bu scripti bir gameObject'e baglaman gerek. Onunda icinde animator componenti olmali. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Jupiter Parliyor dedi: Onunda icinde animator componenti olmali. Genişletmek için tıkla... Bunu anlamadım. SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #8 SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... @ibrahimt0 bunu denediniz mi? Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... @ibrahimt0 bunu denediniz mi?
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #9 ibrahimt0 dedi: Bu şekilde. Bunu anlamadım. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Evet boyle. Artı 0 Eksi
KS KS ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #10 SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi Hocam. TurtleCanUsePC dedi: Unity'den VS Code seçili mi editör olarak? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: C#:Panoya kopyala using System.IO; kütüphanesini koduna eklemeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Düzeldi Hocam. TurtleCanUsePC dedi: Unity'den VS Code seçili mi editör olarak? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.