Unity üzerinden oyun yapmak nasıl öğrenilir?

İlk İngilizce bilmen lazım ancak YouTube'da çok iyi öğreten kanallar var sakın kurs falan alma git kendin bakarak öğren bende ögrenmeye calışıyorum ancak kolay değil ilk oyunun 2D olsun başarılar.

İlk başta Google kullanmayı öğren zaten gerisi gelir. Udemy'de ve Youtube'de çok fazla eğitim var, onları izleyebilirsin.

İngilizce bilmene başlangıç seviyesinde gerek yok fazla, eğer ben uğraşırım çeviri ile dersen.
Udemy üzerinde eğitim bulabilirsin.
Youtube eğitimlerinin kalitesi tartışılır, ama kullanılabilir.
Ben ilk BTK akademiden öğrenmiştim ama ne kadar yararlı olur senin için bilemem.

Senin gibi tiplere kıl oluyorum. O zaman insanlar buraya hiçbir şey yazmasın, konu açmasın. Nasıl olsa Google'da var değil mi?

Hocam belki de en mantıklı yorum buydu.
İngilizce bilmene başlangıç seviyesinde gerek yok fazla, eğer ben uğraşırım çeviri ile dersen.
Udemy üzerinde eğitim bulabilirsin.
YouTube eğitimlerinin kalitesi tartışılır, ama kullanılabilir.
Ben ilk BTK akademiden öğrenmiştim ama ne kadar yararlı olur senin için bilemem.

B1 ingilizcem var herhalde yeter ama tabii kullanmadım hiç o yüzden bilmiyorum. BTK akademide hangi kurstan öğrenmiştiniz? 2 tane varda.

Senin gibi tiplere kıl oluyorum. O zaman insanlar buraya hiçbir şey yazmasın, konu açmasın. Nasıl olsa Google'da var değil mi?
Katılmıyorum. Buradaki soruların bir çoğu internette zaten var. Adam hiç araştırmadan direkt konu açıyor. Google'a yazsa 1 dakikada çözer ama burada1 saat bekliyor.
Bu soru için bile binlerce konu var. Bir çok yararlı makale, blog yazıları, videolar falan var. Araştırsa bir çok konuyu öğrenecek. Ama araştırma yeteneği olmadığından, insanlardan bekliyor.
Araştırırsın, istediğin sonuca ulaşamazsan konu açarsın bu kadar basit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı