farukcetin07
Centipat
Unity hakkında bir YouTube Kanalı açmak istiyorum fakat emeklerimiz boşa gitmesinden korkuyorum ve hiç montaj yeteneğim yok. Açmalı mıyım? Sizin fikirleriniz neler?
Amacım İngilizce kaynaklardan tam olarak faydalamayanlar için olacak. Herkes İngilizce kaynakları tam olarak kullanamıyor sonuçta.Hicbir faydasi yok, ne izleyen kisi icin ne ceken kisi icin.
Sunabileceginiz limitli kaynak, internette dolasan Ingilizce kaynagin yaninda corbada tuz olmayacak.
Dediginiz dogru olsa da yararli degil, sunabileceginiz video sayisi limitli. Insanlar belirli bir noktadan sonra gelisemeyecek.Amacım İngilizce kaynaklardan tam olarak faydalamayanlar için olacak. Herkes İngilizce kaynakları tam olarak kullanamıyor sonuçta.
Bu da doğru, ama heves verirse bu işin devamı gelir.Dediginiz dogru olsa da yararli degil, sunabileceginiz video sayisi limitli. Insanlar belirli bir noktadan sonra gelisemeyecek.
Oyununuzu adı nedir? Denemek isterim.Dostum Unity'de amatör oyun yapımcısım. Play Store'da da oyunum var. Ve şunun farkındayım, Unity'de Türkçe kaynak konusunda ciddi bir eksiklik var. Bu tür kanalların sayısının artmasını çok siterim. Fakat çok bir şeyler bekleme. Eğer amacın insanlara yardım etmek ise tabii aç. Fakat ülkemizde bu tür kanallar tutmuyor malumumuz. -Ki tüm dünyada da tutan sayılı kanal var- Çünkü bu konuda eğilim az. Yani amacın çok büyük güzel gelirler elde etmek ise hiç bulaşma derim, çok zor.
Hocam o zaman başlayın, emekleriniz boşa gitmez merak etmeyin. Oyun yapmak isteyen insanlar her gün konu açıyor.Amacım asla gelir değil sadece yardım çünkü ben kaynak sırasında çok zorluklar çektim insanların çekmesini de istemiyorum.
Oyununuzu adı nedir? Denemek isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.