Çözüldü Unity YouTube Kanalı Açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çok video var. Çoğu güzel bazıları çöp ama bazıları da paralı ders gibi. Yani Türkçe kaynak olması her zaman yararadır lakin özgün içerik çıkaramayacaksanız, öğrendiğinizi öğretebilme yeteneğiniz zayıfsa bulaşmayın derim. Hali hazırda motoru öğreten kurslar 25TL den başlıyor Udemy'de C# desen tonla içerik var. Benim fikrim Unity'de oyun geliştirin ve bunu yaparken aşama aşama video olarak gösterin.

Mesela bölümleri şöyle olabilir;
1.Bölüm > Menü arayüzü
2.Bölüm > Harita tasarımı
3.Bölüm > Karakterleri ve nesneleri oluşturma
4.Bölüm > Saldırı, hareket, eylem komutları ve kodlanması
5.Bölüm > Animasyon geçişleri
6.Bölüm > Ses ekleme ve genel ses düzenlemesi
7.Bölüm > Oyun sonu

Böyle bu tür videolar Youtube'de hep yarıda bırakılmıştır inceleyebilirsiniz. Eğer istikrarla tamamını yani sonunu getirirsen bu konsept tutar.
Amacım asla gelir değil sadece yardım çünkü ben kaynak sırasında çok zorluklar çektim insanların çekmesini de istemiyorum.

Oyununuzu adı nedir? Denemek isterim.
Maalesef şu an deneyemezsiniz, ufak sorunlar çıktı, ve bu aralar biraz meşgulüm halledemedim açıkçası :(

Dostum Unity'de amatör oyun yapımcısım. Play Store'da da oyunum var. Ve şunun farkındayım, Unity'de Türkçe kaynak konusunda ciddi bir eksiklik var. Bu tür kanalların sayısının artmasını çok siterim. Fakat çok bir şeyler bekleme. Eğer amacın insanlara yardım etmek ise tabii aç. Fakat ülkemizde bu tür kanallar tutmuyor malumumuz. -Ki tüm dünyada da tutan sayılı kanal var- Çünkü bu konuda eğilim az. Yani amacın çok büyük güzel gelirler elde etmek ise hiç bulaşma derim, çok zor.
Oyunun adı ne?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı