4 427370 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 127 19 Şubat 2022 #1 YouTube'a yazıyorum, yazdığım şey ile alakasız ne varsa çıkıyor. Nasıl yapacağım?
Çözüm A A Abdullah_AKD 20 Şubat 2022 Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com
Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #2 Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 20 Şubat 2022 #3 Abdullah_AKD dedi: Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com Genişletmek için tıkla... Farenin pozisyonuyla objenin pozisyonunu da çıkarabiliriz diye düşünüyorum, yine de faydalı. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Merhaba. İlk olarak farenin pozisyonlarını alalım. Unity - Scripting API: Input.mousePosition docs.unity3d.com Sonra Distance ile fare ile objeniz arasındaki mesafeyi ölçtürelim. Unity - Scripting API: Vector3.Distance docs.unity3d.com Genişletmek için tıkla... Farenin pozisyonuyla objenin pozisyonunu da çıkarabiliriz diye düşünüyorum, yine de faydalı.