Unity'de obje hareket etmiyor

onu nereden açabilirim?
Buna gerek yok. Sizin kodunu fizik (rigidbody) ile hareket etmiyor normal transformla ediyor. Kodunuzu denedim benim karakterim gayet hareket etti. 2 ihtimal var. Ya karakteriniziz statik yaptınız yanlışlıkla ya da input managerda ayarlamaları yaparken aksisleri bozdunuz. Kontrol eder misiniz ikisini de ?

Buna gerek yok. Sizin kodunu fizik (rigidbody) ile hareket etmiyor normal transformla ediyor. Kodunuzu denedim benim karakterim gayet hareket etti. 2 ihtimal var. Ya karakteriniziz statik yaptınız yanlışlıkla ya da input managerda ayarlamaları yaparken aksisleri bozdunuz. Kontrol eder misiniz ikisini de ?
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. deneyeceğim.

Merhaba, Unity'e yeni başladım ve bir karakter oluşturdum bu karaktere hareket scripti yazıp içerisine attım her şeyi başarılı falan input Manager'dan da butonları düzgün şekilde belirlemişim ama play dedikten sonra hiçbir uyarı hata almamama rağmen bir türlü karakterim hareket etmiyor. Hangi tuşa basarsam basayım olmuyor. Yani kısacası scriptin her şeyi doğru hatasız olmasına rağmen o script nesneye etki etmiyor. Çözümü bilen yazarsa çok sevinirim.

Reis yıllar sonra bende Unity'den oyun geliştirmeye başladım kodlab kitabından bugün ve aynı sorunla karşılaştım ne yaptın artık uzman oldunmu bu konuda.

Reis yıllar sonra bende Unity'den oyun geliştirmeye başladım kodlab kitabından bugün ve aynı sorunla karşılaştım ne yaptın artık uzman oldunmu bu konuda.
hocam hallettim üstelik projelere de giriştim zamanla çoğu şeyi öğrendim.

Portfölyo var mı hocam itchi.io falan, bakmak isterim.
itch.io hesabı açtım fakat şu ana dek oraya yüklemek için tamamen kendime ait güzel bi projeye girişmedim. şu anda üzerinde çalıştıgım bir korku oyunu için uğraşıyorum nasip olursa onu yükleyeceğim.

İtch. IO hesabı açtım fakat şu ana dek oraya yüklemek için tamamen kendime ait güzel bir projeye girişmedim. Şu anda üzerinde çalıştıgım bir korku oyunu için uğraşıyorum nasip olursa onu yükleyeceğim.

Reis şimdi bende o obje hareket etmeme hatası ile karşılaştım yardım eder misin :)

hocam hallettim üstelik projelere de giriştim zamanla çoğu şeyi öğrendim.
Yani bu hareket etmeme hatası neden oluyor

Geri
Yukarı